Разкриха каква е тайната на отслабването с „Фигурин”

14

Как действа билков чай „Фигурин“ за отслабване, разказва известният диетолог – д-р Тренчев.

Известният диетолог д-р Станимир Тренчев работи с билковата комбинация „Фигурин” от дълго време и е наблюдавал ефекта на чая върху своите пациенти. С тайната рецепта на Лидия Ковачева отслабват почти всички звезди в България. Д-р Тренчев бил озадачен от действието на препарата – неговите пациенти не се подлагали на диета, а килограмите намалявали ден след ден.

„Заедно с мои колеги – специалисти решихме направим собствено проучване на препарата и на билките, които съдържа. Всички те са добре познати в народната медицина – мащерка, жълт кантарион, сладък корен, жълта комунига, дилянка, мечо грозде, резене и други. Пропорцията, която лечителката Лидия Ковачева е приложила, обаче си остава загадка, – обяснява диетологът и продължава – Въпреки това с колегите установихме, че най-важна роля в чая и отслабването, до което той води, играе сладкият корен.”

В действителност сладкият корен е този, който потиска апетита още от центъра в мозъка. Така пациентите не изпитвали глад и успявали да контролират количеството храна, което приемат. Останалите билки спомагали за отслабването, а тайната им пропорция била толкова ефективна, че пациентите не възстановявали теглото си, след като спрат да пият „Фигурин”.

„Действието на сладкия корен е толкова силно, че се отразява и на най-лакомите”, обяснява д-р Тренчев. „Но в комбинация с тайната пропорция на отслнародната лечителка Лидия Ковачева продуктът за отслабване „Фигурин” става уникален. Повечето ми пациенти усещат ефекта още на първия месец”, изумен е диетологът.

„Фигурин” успешно се справя и с нарушения метаболизъм чрез очистителното си действие. Чаят премахва токсините от организма, прочиства черния дроб и има умерено диуретичното действие.

Най-важното е, че „Фигурин” е изцяло на билкова основа и е напълно безвреден.

Повече информация за продукта и как да го поръчате вижте ТУК.

А ето и едно видео по темата:

Каролина Церовска

14 коментара
 1. Александър Алиев казва

  Фигурин не е хранителна добавка и не съдържа вредни за здравето съставки. Това е кутия билки и нищо друго. Пишете глупости!

 2. Сомнамбулов казва

  Напълно е ясно, че всяка добавка съдържа вредни за здравето съставки! Има много изследвания!

 3. Александър Алиев казва

  „Фигурин“ не е препарат, а кутия с билки! Статията е самата истина!

 4. Елена казва

  Това поредната реклама ли е, или наистина има някакво действие този препарат.

 5. Юлиана казва

  Защо да е вреден Фигурин, аз как отслабнах с него, пък нищо ми няма! Дори се чувствах много по-добре.

 6. жана казва

  Прочетох много отзиви за Фигурин но не ми стана ясно ко го произвежда ?
  Хем е тйна рецепта от билки на Лидия Ковачева хем не става ясно кой приготвя точната доза на билките. КАЖЕТЕ НЕЩО ПО ТОЗИ ВЪПРОС АКО НЯКОЙ ЗНАЕ. Сега продават всякакви боклуци и никой не може да гаранира какво копувавам и дали е оригинал или не.

 7. Александър Алиев казва

  Вътре имаше листовка, където пишеше кой е производителят, но не го помня. Разбрах обаче, че скоро ще пуснат „Фигурин“ по аптеките и тогава напразните ви подозрения ще отпаднат.

 8. Маги казва

  Александър, ти да не си поставено лице на Фигурин,. След като е безвреден и е само от билки не мога да разбера, какво го к риете толкова. Съжалявам, но малко хора биха пили нещо, което не знаят какво съдържа- дори и да твърдите, че са само билки.

 9. Александър Алиев казва

  Тук е описано какво съдържа „Фигурин“ – http://figurin.ws/kakvo-e-tova-figurin/

 10. надето казва

  оффф аз също искам да си го купя,от няколко дена рабрах за него,до сега сам пробвала наи размични диети..ефект нямаше незнам защо…изчетох всички форуми в коит пише за чая….но мнения наи разнообрани..моля някои които наитина го е пил и имал ефект да пише и ще му дам др координати за да си погожорим по подробно..аа не да си измилсят разни работи…..моляви

 11. neli_123 казва

  ima li hora koito sa probvali figurin i ima li efekt???? tova me interesuva…

 12. мери казва

  Така.За всички,които се чудят за „тайната пропорция“на билките и защо покойната Лидия Ковачева никъде не е споменала за чай за отслабване и т.н.ще ви информирам,че докато е била още на този свят е описала пропорцията си в неин личен бележник и си го е сложила в личната библиотека.След смъртта й неин близък го намира и така започва производството и пакетирането на чая.За тези,които се ровят по-обстойно в нета,това не е тайна,нека останалите не гадаят и не пишат разни щуротии,без да знаят за какво става въпрос.А за още по-любопитните има и публикувани снимки на Лидия Ковачева,т.к.тя самата е консумирала от тази пропорция и си е лекувала болестите с гладолечение-за безверните-МОЛЯ ВИЖТЕ НЕЙНИ СНИМКИ,КОЛКО Е СЛАБА,а това говори само по себе си.Ако всеки знае пропорцията и рецептата имайки предвид,че тези билки ги има във всяка аптека,няма ли да си приготвя чая сам?!?!?Но този човек,който ги е намерил може би е бил на точното място-в точното време и е решил,че това е най-добрия начин за печалба за него,а който иска да отслабва -да си го поръча и закупи.И все пак много хора трябва да са благодарни,че това е излезнало на бял свят и чаят е достъпен за всеки и че може да му помогне.Но ние,българите сме неблагодарни същества,не можем да оценим НИЩО,като останалите народи.Е,намериха ни лек с/у затлъстяване,извадиха го на бял свят,пуснаха го в производство,но ПАК СМЕ НЕДОВОЛНИ.А,що се отнася до покойната Лидия Ковачева-вие да сте чули някоя баба,дето бае,лее куршуми и пр.да си казва тайните думи на всеки?Не нали?Предават ги само на един или на никой.А,чаят?Чаят действа,само това мога да ви пиша.Все пак-като не вярвате,никой не ви кара на сила да го пиете.И как ще са техни хора на снимките,като лично с очите си виждам колежки и приятелки,които го приготвят от кутията,и го пием заедно.Чао

 13. ОГНЯН Костов казва

  ЧАЯТ РАЗХЛАБВАЩ ЛИ Е?

 14. ЦВЕТА казва

  ЧАЯТ Е ИЗЦЯЛО ОТ БИЛКИ И НЕ Е ВРЕДЕН.ПРОБВАЙТЕ ГО И САМИ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ В ПОЛЕЗНОТО МУ ДЕЙСТВИЕ!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.