Камелия отправи молитва да зачене

Гласувайте за статията
Фолкфурията Камелия мисли за бебе

Певицата Камелия потърси подкрепа от Бог навръх имения си ден. На Цветница тя отправи гореща молитва към Господа да забременее. „Да сме живи и здрави и Бог да ни пази всички. На себе си пожелавам ново изживяване, каквото не го е имало в живота ми. Имам нужда от нови усещания” – сподели заредената с положителна енергия Камелия.

Изпълнителката не уточнява дали иска новите неща да й се случат в личен или професионален план, но предположенията веднага бяха, че фолкпевицата Камелия вече мисли за бебе, за което мечтае от много отдавна – пише „България днес”.

Камелия

Камелия често е предизвикателна

„Нека хората да се кефят максимално за живота и дори да се радват на сълзите си. Защото много от нас дори са забравили какво е да се плаче. Бъдете цветни и слънчеви, за да ви се случват все хубави неща” – написа във Фейсбук Камелия навръх имения си ден.
Певицата сподели, че не е мислила как да отбележи празника си. „Слагам някакви дрехи и излизам навън в хубавото време, пък каквото се случи” – заяви в типичния си стил огненото момиче на попфолка Камелия.
Станимир Тенев

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар