Кондьо превърнат от ромски принц в цигански просяк

Гласувайте за статията

От ромски принц с неземно богатство Кондьо се превърна в цигански просяк. Заради престоя си в затвора Кондьо Стефанов Савов толкова заборчал, че сега вече бил гол като пушка. Финансовото му положение било толкова зле, че в момента описват имуществото на фолк певеца.

Двата апартамента на Кондьо били ипотекирани, жена му дева свързвала двата края. Положението било нетърпимо и затова ромският цар настоявал да бъде пуснат от затвора. Оттам няма как да изхранва изгладнялото си семейство, а има да връща около 30 хиляди лева.

Преди ромският славей работеше в местен сервиз, където го глезеха и не го нагърбваха с бачкане. През по-голямата част от времето той раздаваше автографи на строителни работници. От месец Кондьо е настанен в ТПО „Строител“ и се бъхти по 8-10 часа на ден като общ работник. Певецът даже изплакал пред съкилийниците, че от многото физическо натоварване вече не бил добре със здравето.

Заради тези грижи и несгоди, следващата седмица Кондьо пуска нова молба за предсрочно освобождаване. В мотивите си той ще посочи именно липсата на средства за изхранване на семейството му. Ако не я уважат, той ще излезе на свобода чак в края на юни, когато изтича присъдата му, а дотогава съвсем ще я овапца.

Ромският принц дължал крупни суми на частни лица, сред които Йосиф Йосифов – Йоско. Йоско от Сливен стана известен преди 5 г. Неговото име се спрягаше като поръчител на убийството на Константин Димитров-Самоковеца в Амстердам в края на 2003 г. Преди Кондьо се ползваше с благословията на доста влиятелни личности, но днес той е загубил всякакви връзки. Вече не го канели толкова често за участия, а дори когато го викали да пее, му плащали драстично по-ниски хонорари, отколкото на свободните фолкаджии. Певецът прекъсна и контактите си със сливенския кмет Данчо Лечков, който беше негов почитател и редовно го канеше за изпълнения в хотела си „Империал“.

Кондьо е станал смирен и религиозен

Изпълнителят на „Доко, Доко” беше осъден за склоняване към проституция и излежава тригодишна присъда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар