Ето от какво се черви Кирил Домусчиев

Ето от какво се черви Кирил Домусчиев
3 (60%) 1 vote
Босът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев се изчервява всеки път, когато зърне старите си снимки

Преуспяващият днес бизнесмен Кирил Домусчиев изглежда повече от нелепо на фотоси, направени преди 13 години. За този период той е направил пълна промяна, за да достигне днешния си имидж. През 2000 г. 31-годишният тогава собственик на футболния ни шампион се появява в публичното пространство покрай закупуването на завода „Биовет“ в Пещера чрез Българската фармацевтична компания – припомня „България днес“.

Сегашният имидж на Домусчиев е коренно различен

Именно оттогава са снимките, от които Домусчиев се изчервява само като ги зърне. Заради тях босът на „Лудогорец“ си е спечелил сума подмятания заради нелепия си вид. Въпреки че изглежда като очилат зубър, по това време Домусчиев започва да гради огромната си бизнес империя.
За разлика от 2000 година днес излъсканият външен вид е приоритет за собственика на „Лудогорец“.

Кирил Домусчиев вече е махнал големите зубърски очила, сменил е невзрачните костюми и ризи. Винаги зализан, с посребрели коси, бизнесменът не иска дори да си спомня как е изглеждал преди време – отбелязва изданието.
Станимир Тенев

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Ето от какво се черви Кирил Домусчиев”

  1. Kafaleto Nesheva

    мар. 26. 2013

    Че какво му е на човекът?Готин!

  2. Име (задължително)

    сеп. 07. 2014

    Домусчиев ще оправи държавата! До каквото се докосне е успех.Той мие работодател (в последствие разбрах) Създава екипи за работа , където се чувстваш уважен и разбран!Когато му се родиха децата , почерпи и чистаците , цигани.Уважи от първия до последния.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!

Добавете коментар