Домусчиев позлати половинката си

Домусчиев позлати половинката си
5 (100%) 2 votes
Съпругата на милионера е цяла в злато

Ирина Ивановна, която е втората жена на собственика на „Лудогорец”, се фука с шикозни накити по време на светските партита, които посещава – пише „България днес”. Дамата се радва на големи грижи от страна на Кирил Домусчиев, който по Нова година я заведе на екзотична почивка на Малдивите – отбелязва таблоидът.

Кремена втрещи елита с уникална чанта тип „клътч”, модел на Роберто кавали. Коженият атрибут е оборудван с масивна златна гривна, която играе ролята на белезници срещу евентуален грабеж.

Самата чанта може да се намери за хиляда долара, но с гривната цената й скача до 5 бона от американската валута. Другите златни накити, с които жената на олигарха не се разделя, са изключителните й обеци.
Безспорно най-колоритното украшение по Кремена е масивният пръстен с диамант, който носи на безимения си пръст на дясната ръка. Твърди се, че Домусчиев поднесъл на жена си скъпото бижу, когато тя го дарила с близнаци. В началото на този месец бебчетата навършиха годинка – пише изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара to “Домусчиев позлати половинката си”

 1. vf4trg

  февр. 19. 2013

  tazi kakaw e izrod, pari da mi dade , niama da i dam da duha….

 2. ivan

  февр. 20. 2013

  Prili4a na travestit polovinkata mu otblizo.Da ne e fotokolag?

 3. Истина

  февр. 20. 2013

  Не е лошо да редактирате статията……не знаете и бъркате имена…а относно красотата-избирате най-лошите снимки-дамата е много много красива и поддържана …….

 4. Зорница Китанова

  февр. 20. 2013

  не разбрах – Ирина или Кремена се казва… госпожата?

 5. Mitko Georgiev

  мар. 04. 2013

  КОЛКО ЛИ Е ГОЛЯМА ЗАТВОРНИЧЕСКАТА КИЛИЯ С 2-3-МА МАНАФИ ОКОЛО ТЕБ.

Добавете коментар