Демби разкри скандална истина за Баретата и Алексей Петров

0

Димитър Вучев-Демби е подал сигнал до полицията часове след покушението срещу Златомир Иванов – Баретата за вероятността, че зад стрелбата стои Алексей Петров – Трактора

Димитър Вучев-Демби е сигнализирал на органите на реда веднага след атентата срещу Златко Баретата, че зад стрелбата по всяка вероятност стои един от най-големите мафиоти у нас – Алексей Петров. За връзката между Трактора и Златомир Иванов, Демби разкрива още през 2009 г., писа „24 часа“, позовавайки се на сигурни източници по въпроса. Тогава Димитър Вучев пише, че Петров и Баретата действат в комбина, като уговорката им е Алексей да го пази, както и най-приближения му Мартин Станков – Рашо, тъй като по това време е шеф в ДАНС. Веднага след това следва реакция от разкритите лица, които изпращат хора, опитали да отвлекат Демби, докато  е в заведение около София.

dimityr-vuchev-dembiИма данни, че при последната среща между Алексей Петров и Златомир Иванов двамата са имали конфликт помежду си, а след това и арестуват Баретата през 2009 г. Тези събития навеждат на мисълта специалистите, че имат някаква връзка, и то най-вероятно пряка, с покушението срещу мафиота преди няколко дни в София.

Самият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов потвърди, че се разглеждат всички лица от криминалния контингент, които могат да стоят зад атентата срещу Златко Баретата, а в това число влиза и Алексей Петров – Трактора, още повече, че и Демби е подал сигнал за тази вероятност.

Боян Петракиев

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.