Гери Дончева – ето коя е пищната красавица от рекламата със сиренето „Булка“

Гласувайте за статията
Чалга сервитьорката от предизвикателния клип Гери Дончева всъщност била балерина, моделка и писателка

Името й е Гери Дончева, а естественият й бюст от цели 96 см едва ли е убягнал от погледа на всеки нормален мъж. Заради участиетоси в скандалния рекламен клип на менте сиренето от палмово масло хубавицата била подложена на същински тормоз. Видеото шокира тв зрителите с просташките реплики на Гери и партьора й, както и чалга музиката, добавена за фон – пише „Уикенд“.

Културтрегери пък настръхнаха срещу гаврата с Шекспир, която са си направили сценаристите на клипа. Той започва с репликата „Жулието, ще ти скоча на балкона!“, а пременената като долнопробна сервитьорка гери Дончева отвръща: „О, Ромео, сякаш паднал си от клона!“

Гери Дончева

Гери Дончева

Според запознати 27-годишната Гери Дончева дори не е взела хонорар, за да се снима в скандалното видео. Тя била приятелка на производителите на деликатеса „Булка“ и се навила да участва без пари в клипа.
Иначе Гери Дончева е професионална балерина и има тапия от международна балетна школа. Освен това може да се похвали с куп награди от републикански и балкански шампионати по плуване. Наскоро дори пуснала 4 книги за деца, писани лично от нея. За зла участ обаче се прочу не с тях, а с участието си просташкия клип на деликатеса „Булка“.
Станимир Тенев

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Гери Дончева – ето коя е пищната красавица от рекламата със сиренето „Булка“”

 1. Илиян Стоянов

  Дек. 20. 2012

  Прощавайте, но да ви имам правописа и турцизмите!

 2. Илиян Стоянов

  Дек. 20. 2012

  "участиетоси" – слято, "тапия" и пр.

 3. Umnia AZ

  Дек. 21. 2012

  На всичко което се прави реклама,трябва някой с "Анти" да обяснява,че щом на безценица се продава,цена и оценка няма! И тук "Разкрития.ком",трябва да похваля,че блестящо се справя! Браво,това ме радва,не че някой недоволен няма да се задява,случва се,"от няма какво да правя"! 😉

Добавете коментар