ДА ПОМОГНЕМ! Нека сътворим Коледно ЧУДО за Гери!!!

Гласувайте за статията

Гери има тежка съдба, а сега води жестока борба за живота си

 

Гери страда от заболяване, което е свързано с отделянето на огромно количество инсулин. Вече 5 години лекарите не могат да открият причината за това състояние на организма й, а Гери става все по-зле и вече дори не може да се движи, освен на разстояние от по 100-200 метра.

Гери с майка си, за която се е грижила дълги години

Гери е сама и не може да работи заради болестта си. Тя има нужда от нашата помощ и както обикновено става у нас, се надява да я получи от приятели, близки и напълно непознати, но не и от държавата. За да се справи с високите стойности на инсулина, тя трябва да консумира храна, лишена от въглехидрати.

Високият инсулин омазнява клетките и органите й, а в резултат на това Гери е развила диабет. Следват проблеми със сърцето и какво ли още не. Сега тя живее без доходи, разчитайки на Господ и добрината на хората. „Гладувам и това ми се отразява. Пада ми кръвната захар и при този висок инсулин изпадам редовно в хипогликемия, което е много опасно.”, споделя тя. „Отчаяна съм, защото социалните институции ми отказаха помощ, защото не попадам в техните параграфи. Чувствам се ужасно!”, разказва още с мъка тя.

Това е Гери преди да се разболее

Гери може да контролира до известна степен нивата на кръвната си захар единствено с храната, но признава, че вече и в магазина й е неудобно да ходи, защото е затънала в борчове. „Непрекъснато отварям празните шкафове, въпреки че знам, че там няма нищо за ядене и накрая започвам да ям захар, единственото, което намирам, но от нея пък се влошава другото… Просто животът ми в момента е истински кошмар. Заплашиха, че ще ме съдят, защото нямам пари да си платя водата, а пари за лекарства – да не говорим…Ужасно ми е трудно! Не знам за кое по-напред да страдам. За загубата на майка ми или за болестта ми, или за мизерията, в която затъвам все повече.

Гери има тежка съдба. 15 години се е грижила за майка си с раково заболяване, след това и с Хепатит С, който й лепват по време на операция. Красивата дама от снимката посвещава най-хубавите си години, за да дава сили на майка си. Преди година обаче тя губи битката с рака и умира. Бащата на Гери също е починал. Сега тя е напълно сама, без да има кой да й подаде ръка.

Искам да живея! Искам да оздравея! Искам да се лекувам! Искам малко сигурност и нормален живот без глад, без студ и безизходица!“, завършва своята изповед през сълзи Гери.

Банковата сметка на Гери Гочева е: BG35FINV91501003736484

Това е телефонният й номер: 0892014701

Скайп: allabina4, е-мейл – gerganaborisova1@gmail.com

Гери е от Димитровград и всеки, който може да даде дори малко храна, ще й помогне поне да не гладува и здравословното й състояние да не се влошава още повече.

Присъединете се към страницата във Facebook: Нека помогнем на Гери ДА ОЗДРАВЕЕ!

Още за покъртителната история за Гери можете да прочетете ТУК

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “ДА ПОМОГНЕМ! Нека сътворим Коледно ЧУДО за Гери!!!”

  1. Sisi Sunnysmile

    Дек. 01. 2012

    това,което исках да кажа е,че всеки може да помогне с един,два или пет лева на Гери.Можем разбира се да и помогнем и с повече ,ако имаме тази възможност,но въпроса е друг.Защо държавата нищо не прави за поданиците си?Ако Гери и такива като нея живееха в някоя западна страна вече щеше да получава пенсия и нямаше да се налага да моли за залъка си.Това е трагичното.Дори в Англия където съм живяла хората,които не са болни получават помощи,а тук дори и да умираш ,никой не го е грижа.

Добавете коментар