Ваня Цветкова всъщност се казва ИВАНКА

Гласувайте за статията
Актрисата Ваня Цветкова крие истинското си име

Звездата от „Седем часа разлика” Ваня Цветкова ненавижда рожденото си име – пише „България днес”. Родителите навремето я кръстили Иванка. Още от малка обаче бъдещата звезда се представя като Ваня. В училище останалите деца често я вземали на подбив. Питали я защо носи „бабешко” име и точно затова Иванка станала Ваня.

Vania_Cvetkova_16Ваня Цветкова се надява на нови роли у нас.

„Бях изпаднала в депресия. Струваше ми се, че на света няма по-грозно име” – откровеничи сега Цветкова. Дори в артистичните среди почти никой не знае истинското й име.

След демокрацията актрисата заминава за Щатите. Там всички я наричат Ван. Актрисата си връща славата у нас със сериала „Седем часа разлика”. Екранната Таня Стоева признава, че се е върнала у нас единствено заради продукцията. Тя толкова се зарадвала на ролята си, че не мислела вече да се връща в САЩ. Но скандалът между Би Ти Ви и продуцента Маги Халваджиян обърква плановете й. Цветкова с печал разбра, че повече серии на филма няма да се снимат. Поне засега…

В момента Ваня Цветкова е отново на кръстопът. Тя не е решила дали да се върне в Щатите, където е синът й, или да остане у нас. Актрисата не крие, че всичко зависи от това дали ще получи нови роли на родната сцена.

Коментари чрез Facebook

коментара

8 коментара to “Ваня Цветкова всъщност се казва ИВАНКА”

 1. МИМИ

  Ное. 27. 2012

  Ваня Цветкова е ИМЕ,независимо как е по акта за раждане-ТЯ И КАЛИН СЪРМЕНОВ СА ЗВЕЗДИ-РАБОТЯТ С ХЪС,но както е в България-БТВ като добра господарка ,алчна и завистлива спира продукцията,но и Маги Халваждиян е ИМЕ и никой не може да му отнеме славата-ЖАЛКО ЧЕ ЕДИН КАЧЕСТВЕН ФИЛМ С ДОСТОЙНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ НЯМА ДА ИМА МЕГДАН-ОТВРАТИТЕЛНА ДЪРЖАВА, с отвратителни службогонци като дебеланата Ана Цолова и мишавият Виктор-но парата прави играта-Жалко че един път хората решиха да се насладят на българско кино-………….и нарочно не го дават в неделя,за да се загуби смисъла а пускат този отвратителен филм „Къде е Маги“

 2. smooth

  Ное. 28. 2012

  mnogo tup film

 3. Sofia

  Ное. 28. 2012

  Както често се случва в нашата държава, ако някой постигне нещо, се опитват да го смъкнат. Сигурно сте чували вица за казаните в ада. Дали е Ваня или Иванка, няма никакво значение. Всеки има право да избере как да се обръщат към него хората. Как да няма да иска да се върне в Щатите. Не е лесно да се живее сред завист и ненавист.

 4. някой

  Ное. 28. 2012

  И това някакво срамно и обидно име ли е?!….

 5. Marina Pencheva

  Ное. 30. 2012

  А пък Бритни Спиърс всъщност се казва Боянка Спиридонова.

 6. Gps Navigation

  Ное. 30. 2012

  http://www.1001produkta.com/page-29.html

 7. Пак добре, че не се казва Кераца…

  Какво ви чака догодина? Ще разберете САМО от http://www.SuperAstro.net!

 8. Jana Jadino

  Дек. 30. 2012

  И какво от това, нали казваме, че не името прави човека а обратното…… Тя е една страхотна актриса и това е най-важното, другото е просто излишна подробност 😉 ако ще и Пенка или Ганка да се казва, си върши добре работата…….

Добавете коментар