Албена Михова: Слави ме уволни, защото родих

Гласувайте за статията
Да си махна детето заради Трифонов ли? Абсурд!

Албена Михова ни забавлява още от 90-те години на миналия век, когато се подвизаваше в „Хъшовете“ на Слави Трифонов – пише „Уикенд“. От онзи период тя и до днес пази хубави спомени, но в душата й е заседнала и обида. Болно й е, задето някогашният й учиндолски началник се държал лошо с нея и я уволнил само защото си позволила да изпълни женския си дълг – да забременее и да даде живот на наследник.

Албена още е обидена на Слави

albena_mihova_densing_stars-21Слави Трифонов не искал раждала актриса в шоуто си и намерил начин да се освободи от Албена. Оставил я без заплата, при положение че била самотна майка на пеленаче.
„Даваше ни работа (Слави), но се държеше студено и надменно, почти не и поздравяваше. Чувствахме, че ние сме простосмъртните, а той… Конфликти не сме имали. Преди ефир Слави винаги те сразяваше с два лафа, като например: „Айде по бързо!“ – споделя в интервю за изданието Албена Михова. „Синът ми беше на 5 месеца, когато ме освободиха от шоуто. Да си махна детето заради Трифонов ли? Абсурд!“ – казва в интервюто комедийната актриса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Албена Михова: Слави ме уволни, защото родих”

  1. Anelia Georgieva

    Ное. 18. 2012

    Промяната е хубаво нещо и за зрителите.А всяка жена трябва да избере едно от двете.

  2. Христо Колачев

    Ное. 18. 2012

    КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ УЧИНДОЛСКИ СЕЛЯНИН.

Добавете коментар