В книжарниците: Невероятната история на създателя на Цирк дьо Солей

Гласувайте за статията

Едно интересно четиво отскоро можете да откриете по българските книжарници: „Ги Лалиберте: Невероятната история на създателя на Цирк дьо Солей“

на разследващия журналист Иън Халпърин. Книгата разказва историята на мистериозния бохем Ги Лалиберте – започнал от нулата като цирков артист, впоследствие създал изключително успешния Цирк Дьо Солей, благодарение на предприемчивостта си днес Лалиберте може да се похвали със завидно състояние от над милиард долара и единадесетдневна „екскурзия“ до Космоса, на Международната Космическа Станция.

Режисьорът Ивайло Палмов препоръчва тази книга

Основен акцент в книгата е пътят, който Ги Лалиберте извървява, докато се превърне в успешен предприемач, неговите нечувани управленски ходове, които водят до огромните успехи на „Цирка на слънцето“, а също така и бохемският му лайфстайл и ексцентрично поведение – голямо внимание се отделя на свидетелски разкази, дадени от много източници, сред които и някои от любовниците на Лалиберте.

Благодарение на усъвършенствания стил на Иън Халпърин, (автор на бестселърите „Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън“ и „Кой уби Кърт Кобейн?“), книгата е изключително увлекателна и приятна за четене, като не са пропуснати пикантните подробности. В рецензията си, режисьорът Ивайло Палмов я препоръчва на всички, които се занимават със сценично изкуство. Според него книгата е потвърждение на тезата, че за да успееш трябва не да вървиш по утъпканите пътеки, а да бъдеш креативен и нетрадиционен, да вярваш в себе си и да следваш мечтите си, да бъдеш вдъхновен.

„Ги Лалиберте: Невероятната история на създателя на Цирк дьо Солей“ можете откриете в по-големите книжарници, на цена от около 15лв.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “В книжарниците: Невероятната история на създателя на Цирк дьо Солей”

 1. Marko Ferante

  Ное. 15. 2012

  Допълнителни доходи и възможност с течение на времето да печелите всеки месец НАД 1000 $ НА МЕСЕЦ от дома си!
  ЕТО ТУК >>> http://parite.ovo.bg/.
  Това,което е нужно е Интернет,не повече от няколко минутки дневно!

  Просто трябва да гледате определените за това реклами.

  Ако ви удовлетворяват условията може да се запознаете с подробностите на сайт: > hhttp://parite.ovo.bg/.
  ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ И ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИТЕ ТУК > http://parite.ovo.bg/.
  *В сайта ще намерите най подробно обяснение + видео обучение на български и всичко това безплатно!

  ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ И ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИТЕ ТУК > http://parite.ovo.bg/.

Добавете коментар