Ето как да предизвикате КЪСМЕТА си!

2

Едни от най-популярните ритуали за предизвикване на късмет

Затова от sanovnik.bg ни предлагат няколко ритуала, с помощта на които да привлечем късметът на наша страна.
Намерете бреза и откъснете малко парченце от ципата, която покрива кората й. Това обаче трябва да направите само и единствено в неделя вечер. В понеделник рано сутринта, когато слънцето изгрява вдигнете парченцето към него и кажете седем пъти: „Вместо зло-само късмет!”. Завийте парченцето в червено платче и го носете близо до тялото си. Късметът ще бъде с вас през цялата седмица.
Ако пък нямате бреза наоколо, може да пробвате ритуал с прясно мляко. Вечерта налейте прясно мляко в плитка купа, наведете се над нея и кажете три пъти: „Късметът ще е утре с мен”, след което го оставете някъде на хладно. На сутринта преди да излезете измийте ръцете си с млякото.
Може да пробвате и този ритуал, който се изпълнява само когато луната намалява.
Вземате старинна сребърна монета, носите я в джоба си цял ден и вечерта я оставяте на прозореца, за да бъде обгърната от светлината на Луната. След това носите три дни монетата в десния си джоб. Този ритуал ви гарантира късмет за дълго време.
Силата на мисълта също не е за пренебрегване. Ако спешно се нуждаете от късмет, легнете в тъмно помещение и затворете очи.
Представете си, че късметът е безкрайна пътека от различни цветове топчета. Тръгнете по цветната пътека и направете седем крачки. Отворете очи и бъдете сигурни, че късметът наистина е с вас.

2 коментара
  1. Ivanka Pavlinova казва

    prekrasni i lesni rituali
    b1lgarite imatnujda ot tova

  2. иванка казва

    iskami se I az da imam kismet v jivota si. molia Vi pomogete mi

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.