Ето колко взима Цветанка Ризова от „Лице в лице“ по btv!

14

Между Цветанка и Митко Цонев е на път да избухне наистина огромен скандал, говорят в коридорите на телевизията.

Заплатата на Димитър Цонев била по-ниска от тази на Ризова, разкриха от в. „Шок“. Може би – с право – защото Цонев е в „бТВ груп“ повече от година, но предаването му 24/7 по „бТВ екшън“ е с катастрофално нисък рейтинг!
Затова, по всяка вероятност, шефовете му са го оценили за много по-малко пари от Ризова.
Но като се знае скандалджийският характер на Цонев и болното му его – в скоро време в телевизията ще избухне вулкан от скандали и ниски страсти.
Освен това гримьори от бТВ виждат в чудо всеки път, когато дойде време да гримират Цветанка Ризова. Разкрасяването на водещата на „Лице в лице“ било нелека задача и обикновено траело по час и половина – два. Понякога дори и повече.
Дългият макиаж изнервял дори самата Цвети, която определя разхубавяването си като чисто губене на време.
Според нейните врагове обаче, за гримьорите е истински подвиг да направят очилатата телевизионерка красива и им се налага да се трудят с часове по лицето й, докато я приведат в приличен вид. Приятели на журналистката пък контрират, че Цветанка Ризова си е хубава и без грим, но ако пък си сложи малко сенки, руж и червило, направо е неотразима.

Боян Петракиев

14 коментара
 1. айди бе ...... казва

  А па тия кой ли ги гледа?

 2. Gerov Valentin казва

  За 1час взима 233.33лв. или 7000лв на месец за предаване което никой не гледа! Само прическата и макиажа й струват 450лв.които плаща БТВ – баси случая!

 3. ビジネス のみ казва

  Допълнителни доходи и възможност с течение на времето да печелите всеки месец НАД 1000 $ НА МЕСЕЦ от дома си!
  ЕТО ТУК >>> http://parite.ovo.bg/.
  Това,което е нужно е Интернет,не повече от няколко минутки дневно!

  Просто трябва да гледате определените за това реклами.

  Ако ви удовлетворяват условията може да се запознаете с подробностите на сайт: > hhttp://parite.ovo.bg/.
  ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ И ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИТЕ ТУК > http://parite.ovo.bg/.
  *В сайта ще намерите най подробно обяснение + видео обучение на български и всичко това безплатно!

  ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ И ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИТЕ ТУК > http://parite.ovo.bg/.

 4. GAUDI казва

  АБЕ,ТАЯ НАДУТА ДЖУКА,ГРОЗНА НАХАЛНИЦА,КОЯТО НЕ ДАВА ДУМАТА НА ГОСТИТЕ В СТУДИОТО…КОЯ Е ТАЯ СЕЛСКА КИФЛА.ЛУДА Е ТЕЛЕВИЗИЯТА,КОЯТО И ДАВА НА СДУХАНИ И ЗАСТОЯЛИ МАНДЖИ МАСА ПАРИ.,,НЕМА,И НЕ ВИ ГЛЕДАМЕ,,И С ОНЯ-,,МУСТАКА,,ДЕТО СЕ КРЕПИ НА ТАТИ-ЦОНЕВ-И МАМА ТАЧЕВА-НЕКЪДЪРНО ИЗРАСТЪЧЕ.НЕ СТАВАТ.БЪН.ХАЧО,АКО БЕШЕ ЖИВ НЯМАШЕ ДА ПРИПАРЯТ ДО СТУДИО.НЕКАДЪРНИЦИ,ПОЗОРИТЕ РОДИТЕЛИ И ХОДАТАЙСТВАЩИ.

 5. тонка томова казва

  Предаването"Лице в лице"според мен е изключително скучно.БТВ се помъчиха да подсигурят работа на две лица,които бяха скучни в предишните си предавания.Само за това,че единият от водещите е син на известен артист а другият е набеден за много известин журналист ни се натрапва едно скучно предаване.Този половин час е загубено време за БТВ.

 6. Dafina Rashkova казва

  Е,ХОРА,ХОРА-ВСЕ ОТ ВАШАТА КАМБАНАРИЯ СЪДЕТЕ!АМИ МИНЕТЕ НА ДРУГА ПРОГРАМА,А ТАКИВА КАТО МЕН ХАРЕСВАТ Цв.РИЗОВА И Я ГЛЕДАТ,СЛУШАТ…ХУБАВО Е,ЧЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ.НО БЕЗ КВАЛИФИКАЦИИИ,МОЛЯЯЯЯ…

 7. Румяна Николова казва

  ПРЕКАЛЕНО БЪРЗО СЕ ОЦВЕТЯВАТ ТЕЗИ ЖУРНАЛИСТИ. В МОМЕНТА ЛИЦЕ В ЛИЦЕ ПРОСТО Е ТОЛКОВА ЧЕРВЕНО И СЕ ЧУДЯ ТЕЗИ ЖУРНАЛИСТИ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЛИ ЗАЩИТАВАТ ИЛИ ПАРТИЙНИ ИЛИ МОЖЕ БИ ОТ СТРАХ ДА НЕ ГИ РАЗКАРАТ И ИЗПУСНАТ ГОЛЕМИТЕ СИ ЗАПЛАТИ СЕ ВЪРТЯТ КАТО ВЕТРОПОКАЗАТЕЛИ! САМО ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА…..

 8. Георги Малчев казва

  Е , стига сте яли д..то на Цвети. И тя трябва хляб да яде. Защо и завиждате, а не съжалявате публиксата.

 9. Bojidar Katerinov казва

  ТОНКЕ ,МИЛА ,НЕЩО ЗЛОБЕЕШ. НЕКА ДА ИМА И ПО СКУЧНИ ПРЕДАВАНИЯ ЗА ПО ПРОСТИТЕ ,ТАКИВА КАТО МЕНЕ

 10. Генчо Генчев казва

  Всяко предаване ,с вкус на манджа от Горна Джумайско! А на госпожа Румяна Николова се видяли вампири,посред бял ден.Като,че ли ще излезнат прави англичаните,които твърдят,че над 50 % от българите имат психо проблеми!

 11. Alexander Mihajlov казва

  Що за наглост и безобразие да се взима заплата 7 бона при общата бедност на хората, безработница и много ниското заплащане труда – заплати на обиккновени хора и интелигенция 300 – 600 лв. Да не говорим за качеството на труда и неграмотнстта за такива водещи, да не познават българската история.

 12. Димитров казва

  Зад Цветанка Ризова стои ДПС и техните пари. Тя е гьонсурат,ама ще дойде време и тя да си пшаща.

 13. Boyana Georgieva казва

  Тая хем грозна хем тъпа хем нахална но добра лизачка Добре че Цонев се отърва от нея. Тая скапанячка и дима не може да му диша, колкото и да лиже като лилето нечии……… Пък и кой ли я гледа. пък и кой ли ходи при нея

 14. Михаил казва

  Цветанка е много красива жена. Освен това е интелигентна и кара VW костенурка и Ситроен С3 – има вкус за автомобили.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.