HAARP удря Полша?!

Гласувайте за статията

HAARP се опитвала да затрие жителите на най-голямата държава в източната част на Европейския съюз

HAARP удря поляците!

Това е най-любопитната, но много популярна версия в интернет пространството. Братята – славяни само с това можели да си обяснят, тоталния климатичен апокалипсис това лято.

Наистина много им дойде на хорицата през последните седмици. Едва измъкнали се от лапите на ужасяващата зима, лятото тотално им „разказа играта”. Поляците преживяха „всемирния потоп” с поредица от наводнения, градушки и бури.

HAARP ли причини това?!

haarp-23Тъкмо се отърсиха с отвращение от поредната „закачка” на климата, вчера един човек загина и десетки бяха ранени от…торнадо!!! Вихрушката отгоре на всичко не била еднократна, а цяла поредица.

Трудно е да си обясниш как в рамките само на една, макар и най-голямата на изток в ЕС, се случват такива неща. Добрите католици, естествено, не обвиняват Господ за  това! Дълго ще ги грее мисълта, че „техен човек” му беше наместник на Светия престол.

Докато практици се опитват да се справят по някакъв начин с тоталния погром, конспираторите доволно пълнят нета с доказателства за любимата си теория.

Лошите американци насочили мощта на зловещата разработка ХААРП към тях. От станцията им в Аляска провокирала апокалиптични климатични промени.

“Програма за високочестотно активно облъчване на полярното небе“ се ограничавала с поредица трусове по света (вкл. и България), но останалите бедствия били „специален дар” за Полша. Горките ни събратя само цунами им се размина, но дано не го споменаваме в лош час…

Единствената грижа на конспираторите е не да се справят с механичното ЗЛО. Те просто трябва да се аргументират, защо САЩ с огромната полска диаспора, ще иска да атакува точно Полша с HAARP!
Надежда Димитрова

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар