Коце Маца – най-оборотният гангстер у нас

Гласувайте за статията
Петричкият аферист Костадин Хаджииванов – Коце Маца прави по 10 млн. долара месечно

Според сензационната информация, която „Уикенд” разпространява, замесеният в черно тото и контрабанда с цигари нашенец в момента изкарва зашеметяващите 10 млн. долара всеки месец. Коце Маца се явявал глава на престъпна мрежа в Азия и Европа за уреждане на мачове. Отделно от това трупал пари от фабрика за цигари в Гърция, чиито изделия след това се изнасяли нелегално навън. Бизнесът му с тотото и тютюна напоследък рязко скочил нагоре, твърдят запознати.

Коце МацаЗа няколко години Коце Маца успял да се качи на много високо място в ациатския престъпен синдикат за черно тото и уреждане на мачове в цял свят. Според разследването на италианските власти бос на азиатския синдикат е Тан Сет Енг, наричан още Кръстника от Сингапур. В имението му бил базиран централният сървър, от който се ръководи черното тото. Само от един уреден резултат бандитите изкарвали между 500 хил. и милион и половина евро.

Коце Маца членувал в синдиката поне от април 2008 г, когато още се водеше президент на ФК „Беласица”. Точно тогава е засечен на сбирка с Кръстника в хотел в Малпенза, недалеч от летището на Милано, сочи разследването на италианските тайни служби.
Станимир Тенев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Коце Маца – най-оборотният гангстер у нас”

  1. Брендо и Таки

    юни 03. 2012

    И ние бяхме такива, ама… 🙁

Добавете коментар