Красимир Балъков се изнася окончателно от България

Гласувайте за статията
Германката Кати Фогел не можела да понася страната ни

Красимир Балъков повече няма да живее в България – разкрива „България днес“. Треньорът нямал никакво намерение да приема оферти от родината, нито да инвестира парите си тук – споделят негови близки. Основната причина за това е германското му гадже Кати Фогел, което не може да понася живота в нашата страна. Тя е бивша счетоводителка в католическо братство, но вярата в християнските добродетели не й попречи да разведе Бала със съпругата му Таня.

Красимир БалъковБалъков беше най-скъпо платената футболна звазда в Бундеслигата, когато брюнетката го оплете в мрежите си – отбелязва таблоидът.

За да бъде с нея, Красимир Балъков се разведе с жена си, което му костваше около 15 млн. лв. Двете им деца – Глория и Красимир-младши, останаха при майка си. Техният живот също няма нищо общо с България, израснали са в чужбина. Дори не говорят добре родния си език. След като приключи с футбола, Бала се върна само веднъж в родината си за по-дълго време. Той бе треньор на бургаския „Черноморец“ почти 2 години. Дори тогава мис Фогел идваше в България рядко и, както твърдят нейни познати, с отвращение.

Самият Красимир Балъков преди време призна, че за милионите му се грижат финансови експерти от Франкфурт, финансовата столица на Германия.
Станимир Тенев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар