Обрат! Симеон Дянков става премиер на България

Гласувайте за статията

„Сега ще видите, че има и по-голямо зло от Борисов! Ще плачете за него”, коментират зевзеци

Шок и ужас обзе народът! Един от най-недолюбваните министри в правителството на Борисов, става премиер на България. Финансовият министър, известен с кризисната си постна пица, ще бъде министър-председател и ще управлява на мястото на Борисов.

Добрата новина е, че всичко това ще трае само три дни, през които Бойко ще отсъства. „Сега ще видите, че има и по-голямо зло от Борисов! Ще плачете за него”, коментират зевзеци временният трансфер.

Като вицепремиер Симеон Дянков поема длъжността „министър-председател на България”, когато Борисов е възпрепятстван. В случая Бойко, заедно с другия вицепремиер Цветанов и още няколко министри, ще посетят арабската столица Катар. Поводът за посещението все още не е ясен, в делегацията са и министърът на отбраната Аню Ангелов, външният министър Николай Младенов, министърът на благоустройството Лиляна Павлова и други.

След новината, че Дянков ще бъде премиер на България, заваляха и коментарите на притеснени граждани в интернет. Някои от тях смятат, че Дянков и досега си е бил министър-председател на България, а Бойко е бил само негов говорител.

Зевзеци пък подигравателно коментират, че длъжността на Борисов лесно може да се изпълни от всеки. „Че какво толкова прави Бойко – рита топка и реже лентички! Дянков ще се скъса от работа тия три дни”, мърморят противници на кабинета.

Други обаче са далеч по-черногледи, като се опасяват, че три дни са напълно достатъчни на Дянков, за да съсипе цялата държава.

Каролина Церовска

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар