Костов: От свалянето на ДДС ще спечелят отново монополистите

Гласувайте за статията

Иван Костов заяви, че готвеното намаляване на ДДС от Симеон Дянков е мярка, която ще облагодетелства единствено и само монополистите

Лидерът на ДСБ Иван Костов е категоричен, че готвената промяна с намаляването на ДДС от Симеон Дянков няма да направи нищо повече, освен да донесе още повече облаги за монополистите. Финансовият министър налага подобна промяна, която в никакъв случай няма да е ефективна. Би била такава, ако в България имаше свободна конкуренция, но тъй като тя не съществува, затова и икономиката ни е в това състояние.

Според лидера на ДСБ Иван Костов в момента  промените за ДДС се подготвят, защото това е единственият шанс на правителството да внесе равновесие в системата, тъй като е разяждана от недъзи, коренящи се в наличието на монополисти в българската икономика, корумпираната администрация и неработещото съдопроизводство.

Иван Костов твърдо вярва, че ако  имаше свободна конкуренция, към България щяха да се насочат много чуждестранни фирми, но тъй като монополистите са превзели пазара, те ще се облажат от промените с намаление на ДДС на 18 % от Симеон Дянков , като в същото време няма да има навлизане на чужди пари у нас.

Сега лидерът на ДСБ сериозно се е амбицирал да промени политическата ситуация в страната, затова възнамерява да проведе масирана кампания, през която да обходи дори селата на страната, за да агитира хората да му гласуват отново доверие.
Вие бихте ли го направили?
Боян Петракиев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Костов: От свалянето на ДДС ще спечелят отново монополистите”

 1. Т.П.

  мар. 12. 2012

  Следваме го докрай!

 2. Кръстева

  мар. 12. 2012

  Израстналите в бедност нямат мярка на лакомията си, Иванчо!

 3. Angelina K. Aleksandrova

  мар. 13. 2012

  Samo predi niakolko dny govoreh s priateli i im kazah che az shte napusna Ivan Kostov daje sled jena mu.Dnes biah mnogo priatno iznenadana
  ot negovoto reshenie.Kraino vreme e otnovo da ni povede.Azjiveia v UK, no prez May se vryshtam v BG i shte pomagam s kakvoto moga

 4. николай м.георгиев

  мар. 13. 2012

  всички трябва да се вьрнат в началото на 1990 година и да си спомнят откьде трьгна бьлгария,кой какво е говорил тогава по митингите,кой какво е обещавал.

Добавете коментар