Вучков: Кунева е Пинокио, а Цачева – провинциалистка (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Липсата на професионализъм била отличителна черта и на вътрешния министър Цветан Цветанов

„Кунева е Пинокио, говори като повредена латерна, цитира назубрени изречения от документи на ЕС”. Това заяви в студиото на Николай Бареков проф. Юлиян Вучков, пише Novini.bg. По думите на професора, бившият еврокомисар е говорител на чужди идеи. Вучков изрази съмнение, че гласовете, които получи Меглена Кунева в президентската надпревара са реални. Той дори нарече гласоподавателите й „комплексирани жени”.

Кунева обаче не беше единствената, която беше разкритикувана от проф. Вучков, който за пореден път заяви, че Борисов трябва да коригира доста неща в Парламента. „Народното събрание е една квартална кръчма, а Цецка Цачева е мила провинциална жена, която няма замах да респектира”, заяви Вучков. По думите му, Цачева не става за парламентарен шеф, тъй като не може да защити позициите на ГЕРБ, затова и никой не я слуша.

Липсата на професионализъм била отличителна черта и на вътрешния министър Цветан Цветанов. По думите на професора, Цветанов работи много, но няма резултат.

Проф. Вучков дори даде съвет на премиера да уволни министърът на здравеопазването Стефан Константинов, който „наблюдава националното здравеопазване от прозореца на кюстендилската гинекология”. Тотю Младенов, Николай Младенов, Вежди Рашидов и Трайчо Трайков също трябва да напуснат постовете си. „Трайков не може да се справи с Белене и Козлодуй, сега му дадоха и язовирите”, заяви Вучков.

Единствените, които не отнесоха критики от устатия професор бяха вицепремиерът Симеон Дянков и столичният кмет Йорданка Фандъкова. „Дянков не е прост. Фандъкова също върши работа”, заключи Юлиян Вучков.

Мария Василева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Вучков: Кунева е Пинокио, а Цачева – провинциалистка (ВИДЕО)”

  1. Георги Първанов

    февр. 15. 2012

    А Вучков пък е титулуван ИДИОТ. Ама кръгъл!

Добавете коментар