Наводненията в България, причинени от HAARP?

Наводненията в България, причинени от HAARP?
5 (100%) 1 vote

Теоретици на конспирацията за HAARP са убедени, че роля за бедственото положение в България изиграва йоносферното оръжие

„Отиде си Хилари Клинтън недоволна и веднага усетихме силата на американското климатично оръжие HAARP”, пишат интернет потребители по форумите. След масовите наводнения, причинени от скъсана стена на язовир „Иваново“, мнителни форумци коментират все по-усилено темата за умишлено предизвикано бедствие.

„Такова нещо не е имало никога! Аз съм на 80 години и не знам за подобен случай”, плачеше вчера жителка на село Бисер. В Хасково историята не помни толкова тежка ситуация. И докато институции си прехвърлят топката кой е виновен и къде е проблемът, теоретици на конспирацията за HAARP са убедени, че роля за бедственото положение в България изиграва йоносферното оръжие.

Едно от основните свойства на HAARP, което може да влияе върху климатичните промени, е именно да причинява и да способства за наводненията. Чрез предизвикване на обилни снеговалежи и поройни дъждове йоносферното оръжие може да подбуди чудовищни наводнения, твърдят запознати със скандалния проект.

haarp-23Според конспиративната теория чрез метода HAARP могат да се предизвикат природни явления, като се въздейства върху най-горния слой на атмосферата. Твърди се, че именно така са предизвикани земетресенията в Хаити, вулканът в Исландия, цунамито и катастрофалното земетресение в Япония… И всичко това с икономическа цел за дестабилизиране на държавата.

Но защо им е на Щатите да използват HAARP срещу България? „Нашите приятели от САЩ не се колебаят да използват HAARP, за да вразумят врагове, съюзници и дори собствения си народ. Отказът от шистов газ разгневи силите на света”, разсъждават привърженици на теорията по форумите.

Каролина Церовска

Коментари чрез Facebook

коментара

15 коментара to “Наводненията в България, причинени от HAARP?”

 1. dobavi

  февр. 07. 2012

  Да бе да HAARP какъв HAARP. Българските правителства са съставени от шайка пропаднали цървули в костюми който бездействат. От 2006 г. има сведения че тая стена ще се спука от 2006 ли HAARP атакува? Просто цървулите мръсни в костюми са за бесилото. Те са виновни не дъжда, не HAARP. Тия получовеци от ГЕРБ които обещаха промяна какво направиха? Също бездействат както предните. ГЕРБ показа че няма разлика БСП ДПС СДС ОДС ГЕРБ АТАКА …. всичко са от едно котило, всички работят за лични облаги. Обаче тези от ГЕРБ правят най якия сеир може би защото ВОЖДА им е доста простоляв селяндур.

 2. Ветеран

  февр. 07. 2012

  Подобно нещо се правше в Северен Виетнам по време на войната, но с други средства. Самолети, летящи на голяма височина, разпръскваха някакъв алуминиев прах над язовирите и изведнъж рукваха проливни дъждове извън сезона. Стените се късаха и започваше апокалиптичен потоп, после минаваха други самолети, които пръскаха с дефолианти (обезлистители) джунглата, за да не могат партизаните от Виет Конг да се крият в шумата. Накрая идеха тези с напалма. Демокрация в действие… 😉

 3. Ganbal

  февр. 07. 2012

  За съжаление сме много бедна и ограбена държава,и когато се случи подобно бедствие,тогава търсим начини и средства да помогнем на бедстващите!!!Ако бяхме държава,в която ежедневно има наводнения и торнадо,сигурно щяхме да дръпнем в развитието си още 50 години назад.Никой не може да ни помогне,дори и самите ние!Дано Господ е с нас!!!

 4. anonimen

  февр. 07. 2012

  Nai-golqmata prostotia koqto moje da izmisli bulgarina koito vinagi tursi vinata v drugite 🙂 tova sa prirodnia qvlenia koito nemojem da predotvratim i nito nashata durjava nito drugite durjavi sa vinovni za segashnoto polojenie 🙂

 5. няма значение

  февр. 07. 2012

  Сладурчета,я вижте какво пише насам-натам за този HAARP…ами за аерозолите?За какво имате интернет,май не ровите из него!Както се казва няма дим без огън!Не се ли питате,какъв е този HAARP и от какъв зор го има…
  Към автроката:това не е конспирация,а реално съоръжение..Четете повече!!!

 6. Жанета Иванова

  февр. 08. 2012

  Като се обърне колата- пътища много…Та сега и ние! Сега ще си броим язовирите и водоемите!…Че МОСВ им е загубило бройката!… И после ще се почесваме по главата в напън да се сетим „що така бе, Миме“…аджаба ни се спукала стената и преляла водата!…Като че ли нищо друго по тия министерства не се върши освен грижата „как да се усвои поредния финансов транш“!… Усвояваме и усвояваме, а нещо освен резултата с пуснатата вода в тоалетната, май не се видя…А, излъгах! Сега се пусна вода и от язовира! В резултат на усвояването!…:-((((((((((

 7. giurga

  февр. 09. 2012

  ами видяхте ли днеска новините любимия ни Евро съюз нямало да ни помогне 6тото това бедствие било много малко и щетите били незначителни….то 10 ду6и умряха -те кое ли е от зна4ение изоб6то за тях,4е да ни помагат искат само да ни доят и после сами да се оправяме тожа е ЖЕЛИКИЯ ЕВРОПЕИСКИ съюзили инквизиция мойе би…

 8. Брех,

  февр. 09. 2012

  и ЦРУ намесиха 😀 Статийка за наивници и за неграмотни. Не си заслужават раходите по High Frequency Active Auroral Research Program, за да се осъществяват зулуми в провинциални селища в малка страна като България. Стегнете се и не вярвайте на параноици 😉

 9. Auuu

  февр. 09. 2012

  Това нещо се комндва от една къща с антени в Богров. Близо до магисталата е в дясно по посока София. Виждал съм там да кръжат и НЛО. Тоя човек разговаря вечер с извънземните и се държи някак странно!

 10. Кирил Киров

  февр. 10. 2012

  Твърде амбициозно упражнение едно забравените по-продължителни и студени зими и съчетанието на безхаберие, безотговорност и мързел сред управляващите от всички цветове като виновници за наводненията да се оправдаят с някакви нечувани технически достижения на земни или не съвсем земни сили!
  Щом КАТ провежда ежегодни прегледи на държавни, фирмени и частни возила, значи може и язовирите на всякакви собственици да бъдат задължително подлагани на ежегодни прегледи от компететни фирми. Те ще дават заключения „годен“ или предписания за ремонт в някакъв срок и ако собственикът не го извърши – глоба или изпускане на всичката вода така, че да не може да се завирява до изпълнение на препоръката. Все пак язовирите са доста по-скъпи, по-важни и по-опасни и от най-скъпите возила! Въпрос на правила и дисциплина. Нека оставим извънземните на спокойствие, че от често споменаване ще вземат да сънуват Цветанов!

 11. Mariyka Tomova-Kallmyr

  Ное. 10. 2013

  Алооо там с предразсъдъците! Извинявам се много! Но 23 години всичко се руши.Всеки граби и никой не поддържа нищо. Не смогва със собственото, а общественото е на самотек и на доизживяне. Няма държави където обектите да не се поддържат а само да "удържат".

 12. Mariyka Tomova-Kallmyr

  Ное. 10. 2013

  Алооо там с предразсъдъците! Извинявам се много! Но 23 години всичко се руши.Всеки граби и никой не поддържа нищо. Не смогва със собственото, а общественото е на самотек и на доизживяне. Няма държави където обектите да не се поддържат а само да "удържат".

 13. Mariyka Tomova-Kallmyr

  Ное. 10. 2013

  а шосетата с изровените дупки и изгнилите водопроводни тръби? И за тях ли ХААРП е виновен?

 14. kolio

  юни 24. 2014

  Човек като ви види тъпия сайт и му става ясно… Хаарпа за всичко ви е виновен… Некадърни балъци само промити пенсионерски мозъци могат да си го мислят това

 15. Боно Шкодров

  мар. 07. 2015

  СПОКОЙНО,
  И ТОВА ЩЕ МИНЕ КАТО "ВЯТЪРА ВА КОМУНИЗМА"!

Добавете коментар