Лили Иванова проклела Слави Трифонов, той отвръща с „Чук срещу вещици”

Лили Иванова проклела Слави Трифонов, той отвръща с „Чук срещу вещици”
5 (100%) 1 vote
Тежка клетва на Лили Иванова, придружена с черна магия при ходжа, съсипва Слави Трифонов.

На това се дължат проблемите му в личния живот през последните 10 години – от времето, когато Дългия за първи път се заяде с примата на българската естрада.

Съчетание на вещерска клетва, черна циганска магия и проклятие при ходжа се стоварват на главата на Слави Трифонов, след като Лили Иванова мобилизирала целия си вещерски потенциал. От 1999 г., когато шоуменът започна войната си с примата, в личния му живот настана пълен хаос. Той се раздели с приятелката си, започнаха здравословните му проблеми с очите, верни хора го предадоха и го напуснаха, а за последно – счупи крак на турне. Това може да се дължи само на магия, поръчана от Лили Иванова при ходжа, коментират пред „Уикенд” хора от шоубизнеса. Те твърдят, че който се е заял с примата, хаир не е видял. Хората припомнят, че навремето дъщерята на Маргарет Николова се самоуби, след като се сдърпа с Лили Иванова. По-късно се появи заслепителната Паша Христова, която детронира Лили, но загина при самолетна катастрофа.

Лили Иванова Слави ТрифоновНаскоро приятели на примата на българската естрада са я забелязали пак да посещава личния си ходжа. Те предполагат, че Лили Иванова засилва проклятието на Слави Трифонов. „Не се радвайте на успехите на Слави и не му завиждайте – той тепърва ще опознае страданието” – просъскала през зъби преди години Лили Иванова в компания на познати.

От своя страна Дългия все по-често се оплаква пред хора от екипа си, че губи виталност и се чувства така, сякаш някой изпива енергията му. Близките му знаят, че той не е суеверен, но напоследък говорил често за тези енергийни влияния.

Когато бил в болницата в Стара Загора след последната си травма на тазобедрената става, Слави помоли своя близък приятел Годжи да му намери средновековния труд на великите инквизитори Шпренгер и Инститорис „Чук срещу вещици”. Може би пък това е отговорът на Дългия срещу черните магии, поръчани от Лили Иванова. Двамата инквизитори са изгорили стотици вещици, като проклятията на магьосничките не ги застигнали, тъй като умрели от естествена старост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Лили Иванова проклела Слави Трифонов, той отвръща с „Чук срещу вещици””

 1. el dorado

  май 07. 2010

  пълна измислица

 2. Паисий

  юни 23. 2010

  Има само една подробност, ако не вярваш искрено в Христос и сърцето ти е изпълнено с корист не можеш да придобиеш помощта Му.
  Не случайно България е „Държавата на Духа“.
  Да пазим корена си.

Добавете коментар