Фейсбук превърна Супер Бойко в Суперидиот

Гласувайте за статията

Карикатурата е споделена от рекорден брой потребители във Фейсбук

 

Интернет маниаци превърнаха премиера Бойко Борисов и екипа му в Суперидиоти. Една от най-споделяните снимки в социалната мрежа представлява карикатура, на която Бойко Борисов е изобразен като Супермен. Освен Борисов, на снимката са още кметът на София – Йорданка Фандъкова, вицепремиерът Симеон Дянков, вътрешният министър Цвета Цветанов, президентът Росен Плевнелиев, председателят на НС- Цецка Цачева и министърът на културата Вежди Рашидов. Лозунгът под снимката е „Управляват ни Суперидиоти”.

Оказва се, че тази гавра с управляващите е харесана от рекорден брой потребители, които са против провежданата политика в страната. Голяма част от коментиращите споделят лозунга и определят, че за положението в страната е виновен Бойко. Други пък са на мнение, че именно „Супер Бойко” е човекът, който ще оправи държавата. Не липсват обаче и коментари, че който и да е на власт, нещата в страната ни са си все същите. „Каквото направиха предишните за България, това правят и сегашните”, коментират форумци, които са категорични, че виновни са не управляващите, а народът, който сам не иска да си помогне.

„Коментарите ви са безпочвени, вие просто си недоволствате в блогове и форуми.”, пише друг потребител, според който не това е начинът за изразяване на недоволство.

Разбира се, има и потребители, които приемат карикатурата с насмешка. „Поне в тези костюми ни забавляват”, „Много са яки всички”, са част от коментарите. Друг потребител пък им отговаря: „Не те, а ние сме идиотите, щом като сме ги избрали”.

Мария Василева

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Фейсбук превърна Супер Бойко в Суперидиот”

  1. Ева

    февр. 12. 2012

    При толкова много селяни какво очакваш като тенденция, те освен да оплюват някой ,който е повече оттях друго не могат да правят. Бойко си е супер и Цветанов също , както и президента.

  2. Ваня

    февр. 27. 2012

    Ева, Ева, и ти се като тях – нещастна еднодневка…

Добавете коментар