Мъжът на Ани Салич пече кюфтета за гладните в Рударци

Гласувайте за статията

Бранко гощава народа навръх празника

Мъжът на Ани Салич решил да празнува малко по-различно тази Коледа. Още сутринта Бранко Салич взел барбекюто и отишъл в пернишкото село Рударци. Въпреки ниските температури, сърбинът се наел да приготвя храна за хората от селото, които празнуват.

Съпругата му го похвали и не скри, че е останала доволна от подаръците, които е получила. Самата тя също зарадвала близките си и ги сюрпризирала приятно.

Журналистката смята, че действително тази година е имало повече неприятни новини, но си обяснява това със задълбочаващата се криза. Нека припомним, че прогнозите за 2012 година също не са никак обнадеждаващи, тъй като трайната безработица и ниската покупателна възможност на хората поставят българите пред все повече изпитания.

Бранко и Ани Салич

Междувременно в село Рударци местните хора знаят как да се веселят и не пропускат празник. Не случайно баровското село е известно като българския Бевърли Хилс, пише “Блиц”.

Много известни личности си купуват имоти в Рударци заради минералната вода. Близостта със столицата привличат много столичани, които искат да избягат от шумотевицата на големия град.

Менторът на лондонските юпита Спас Русев също е горд собственик на няколко имота в селото, както и председателка на ДАМС Весела Лечава и съпругът й Манол Велев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар