Ексклузивно! Костите на Мето Илиенски са открити в пещера

Ексклузивно! Костите на Мето Илиенски са открити в пещера
3 (60%) 3 votes

Мафиотският бос е ликвидиран още през 2003 г.

Илиенски (вдясно) на кръщенето на Демби

По време на изследването на затънтена на пещера във Витоша група планинари се натъкнали на смразяваща кръвта находка – останки от човешки труп. След като полицията била уведомена, а костите изследвани, станало ясно, че те принадлежат на изчезналия на 29 ноември 2003 г. бос на ВИС-2 Мето Илиенски, пише Агенция Блиц, позовавайки се на в. „Уикенд”.

Според публикацията, експертите от Института по криминология на МВР потвърдили не само, че трупът, който планинарите открили, е на Илиенски, но и че мафиотът е бил ликвидиран скоро след изчезването си. Въпреки категоричността в думите на специалистите, те признават, че намерените кости не представляват цял човешки скелет. Голяма част от тях, както и черепът, липсват, но предполага се, че хищни животни са ги разнесли още докато по тях е имало плът.

За последен път Мето Илиенски беше видян жив през ноември 2003 г., когато напусна дома си без охрана и телефон. Тогава охранителите му и неговата съпруга свидетелстваха, че се е качил в ауди с тъмен цвят, което отпрашило в неизвестна посока.

С кой обаче е бил в колата Илиенски и кой го е убил остава загадка.

Вдовицата на убития мафиот е информирана за находката на полицаите, но според изданието тя не се е наела да прави погребение.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Ексклузивно! Костите на Мето Илиенски са открити в пещера”

 1. хаха

  авг. 11. 2011

  Абе разкрития, нали скоро писахте как мето си ходел всяка вечер в известна столична дискотека
  пък сега пишете че умрял 2003
  Айде уточнете се коя версия ще поддържате

 2. Захари

  авг. 11. 2011

  Така си е, преди време в. „Всеки ден“ писа, че този бандит е жив, а сега – точно обратното. Сами се опровергават!

Добавете коментар