„Всеки ден” тръгна с афера №1: „Милионер изчезна безследно като Мето Илиенски”

Гласувайте за статията

„Бато Миладинович се изпари с дългове от над 5 млн. евро, от 8 месеца никой не знае къде е – пише в първия си брой таблоидът „Всеки ден”

„Втори бизнесмен след Мето Илиенски се е изпарил безследно и никой на знае жив ли е, или мъртъв. Преди 8 месеца от дома си изненадващо изчезва милионерът със сръбски произход Бато Миладинович, който развива успешен бизнес у нас от средата на 90-те.

Един прекрасен ден през ноември 2010 г. Бато се изпарява като дим. Преди това е натрупал борчове за около 5 милиона евро, включително към най-близките си хора. Според една от версиите Миладинович е бил изведен от страната не без участието на сръбските тайни служби. Има версия, че той е работил за тях по време на югоембаргото” – пише „Всеки ден”.

Светската хроника на „Всеки ден“

В светската хроника на таблоида се откроява заглавието: „Годжи спи с ученичка”. „Георги Милчев-Годжи излиза с момиче, което може да му бъде дъщеря. Сензационни папарашки снимки на „Всеки ден” документираха тайната любов на басиста на „Ку-ку бенд” – пише таблоида.
„Досега Годжи винаги е криел интимната си половинка и никога не се е показвал публично с индивид от женски пол. Единствено ние успяхме да разберем, че басистът с нежна душа върти за гадже момиче, което е на възрастта на синовете му и току-що е завършила гимназия” – разкрива „Всеки ден”.
„Венета със заболяване на кръвта” – под това заглавие „Твоят ден” разкрива, че водещата се лекува тайно в хематологичната клиника „Йоан Павел”. „Венета Райкова страда от сериозно заболяване на кръвта. Служител от медицинския персонал в столичната хематологична болница „Йоан Павел” съобщи, че преди три месеца звездата на Нова тв се е подложила на интензивно лечение с тежки процедури, включващи кръвни вливания” – пише „Всеки ден” и допълва, че 3 месеца Венета крие от всички каква е диагнозата й.
Първият брой на „Всеки ден” излезе на 4 юли като отговор на конкуренцията „България днес„. Двата таблоида са ежедневници и струват 40 ст. Изданията тепърва ще мерят ръст, но е сигурно, че влизат в остър конкурентнен сблъсък.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара to “„Всеки ден” тръгна с афера №1: „Милионер изчезна безследно като Мето Илиенски””

 1. Румен

  юли 04. 2011

  Мисля, че от в.“Всеки ден“ нещо се повтарят. Първо, такава история анонсираха за Слави Трифонов, а после и за Годжи. Малко разнообразие трябва…

 2. Анна

  юли 04. 2011

  Защо от в.“Всеки ден“ не си проверяват информациите. Това за Венета Райкова направо е лъжа. Не се научиха т.нар. „журналисти“ в жълтите издания на професионална етика!

 3. Любомир

  юли 04. 2011

  Страшна конкуренция се задава, още повече, че е на пазара на булевардните издания. Дано компроматната война не стигне до нивото на „сигнално жълто“ . Поне от „България днес“ обещават проверени информации, а не „жълтини“…

 4. Александър L

  юли 04. 2011

  Днес подарих 40 стотинки. За миг забравих народната мъдрост:“На прехвалени ягоди с голяма кошница не тръгвай !“. Купих“……………..днес“. Тази шарена хартия може да има в името си всичко друго но не и името на Родината ни. Някои вестникари не са разбрали, че не всеки „роден на 4 юли“ е като „РОДЕНИТЕ НА 4 ЮЛИ „. Издаделите на „……….днес“ вторачват погледа ни в черпака, за да не гпедаме знамето. С високомерна насмешка бъзикат финансиста относно велосипедите. До преди 22 години в България се произвеждаха два вида велосипеди, „Балкан“-мъжки и дамски вариант и някаква пародия на детски велосипед с тегло 18 кг, а да намериш на пазара велосипед със скорости беше почти като да уцелиш „петица от тотото“.Сега българските фабрики за велосипеди нареждат България на 3-то място в Европа след Нидерландия и Италия. Но задачата на някои е да заливат българския народ с колкото се може повече „разстройствено жълто“

Добавете коментар