Михаела Филева изловена да флиртува с друг!

Певицата Михаела Филева бе ловната от фотографите на „Ретро” с чужд мъж. Менторката на млади звезди от „Гласът на България” бе в компанията на неизвестен млад мъж в центъра на столицата. [caption id="attachment_593730" align="aligncenter" width="300"]Михаела Филева Михаела Филева излиза с мъж, който много прилича на Славин Славчев[/caption]

Двамата си говореха задушевно и не спираха да се закачат в центъра на столицата, в една от градинките. Това се случи само няколко месеца след като красивата изпълнителка призна, че си има ново гадже-маркетинг специалистът Стефан.

За него се знае, че не е публична личност, завършил е УНСС в София и също като Михаела обича да пътешества по света. Двамата си подариха много ваканции в чужбина, а Михаела най-после разкри, че е влюбена в него. Според думите й той бил „много страхотен” и двамата били щастливи заедно. Михаела имаше дълга връзка с рапъра Павел, но двамата се събираха и се разделяха, защото хип хоп изпълнителят не спираше да й слага рога. С днешна дата той вече си има нова приятелка, с която живеят заедно. А Михаела дълго време кри връзката си, но накрая призна за нея. Не се знае обаче дали двамата не са се разделили скоропостижно и тя сее отдала на краткотрайна авантюра с неизвестния мачо от снимката. Поп звездата направи впечатление и с неприличното си държане на публично място. Тя бе седнала по турски на пейката и говореше оживено на събеседника си с пълна уста. А той захласнато я гледаше в устата, като Мишето не спря да ръкомаха и да обяснява, а младежът не спираше да я гледа покорно и в захлас. Само преди дни певицата не спираше да сипе суперлативи за Стефан, а сега фриволно се държеше с неизвестния млад мъж. Явно Михаела Филева е склонна към фриволни постъпки и вече се уединява с друг, не спират да я одумват нейни колежки. Въпреки че според мнозина, въпросният непознат изобщо не е непознат, а колегата й с божествен глас Славин Славчев.