Скандални разкрития за далаверите на кумата на Светлана Гущерова

Скандални разкрития за далаверите на кумата на Светлана Гущерова
5 (100%) 1 vote

Ето я цялата истина за кумата на Светлана Гущерова

Според официална информация в публичното пространство арестуваната кума на Светлана Гущерова – Милена Пилева се занимава с търговия на модни облекла, както и търговия на домашни потреби.

Според справка в Държавен фонд „Земеделие“, тя е получила около 22 хиляди лева по земеделски програми. Сумата е взета за период от последните две години.

В аферата с фирмените дела на Таня Йорданова изплува и името на Пилева. Първата дама е от Карнобат. В момента тя е студентка в Пловдив. И според финансовите схеми се занимава със земеделска дейност. 23-годишната Таня е дъщеря на служители в една от свързаните а аферата фирми, а именно  с „Винпром-Карнобат“ – „Вин.С.Индустрийс“ ООД.

През 2015 година находчивата студентка създава свое дружество ЕТ „ТАНИВА – ТАНЯ ЙОРДАНОВА“. Чрез него тя получава 300 000 от ДФ „Земеделие“. Сумата е получена в рамките на една година.

Милена Пилева също действа по тази схема. Тя създава своя фирма ЕТ „МИЛЕНА ПИЛЕВА – ЕКОФОРЕСТ“. Но чрез нея тя получава от фондовете едва 22 000 лева за 2017 и 2018 година.

Дружеството на кумата на Гущерова е с адрес на регистрация в столицата. На този адрес се водят още 67 фирми.  Това, което свързва двете млади дъщери на лица от крупния алкохолен бизнес, е че през 2016 година основават обща фирма.

Пилева лъсна в съдружие с Таня Йорданова. Двете участват заедно в дружеството „ТЕРА ГРЕЙН“ ООД. В него влизат и още 6 фирми, облажили се със средства от фондовете, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар