Лео Кадели и Бетина Михайлова са двойка от няколко месеца!

Албанецът Лео Кадели, занимаващ се с благотворителност, успя да разплаче гаджето си Бетина Михайлова навръх рождения й ден. Сълзите, разбира се, са от щастие. Ето как Лео заяви публично любовта си към нея: [caption id="attachment_588947" align="aligncenter" width="300"]Лео Кадели Лео Кадели трогна до сълзи Бетина[/caption]

"Днес, тази усмивка има рожден ден. Най-хубовото за един мъж да се влюби тогава, когато е на върха на успеха си, защото тогава Любимата му няма го остави да падне.

Когато срещнеш дама, която не я привлича колата ти, бизнеса ти, часовника ти, а е привлечена от начина на разговор и начина на държанието ти - ПРОСТО НЕ Я ИЗПУСКАЙ. Приятели, не разваляйте такива дами, много малко останаха. Не им предлагайте колата и скъпото шампанско само и само, за да получите един секс, защото доста от тях търсят душа, но лесно се подвеждат. Приятели, не забравяйте, че когато ви е най-тъмно се появява една звезда и ви дава най-истинската светлина.

Най-неочаквано се появява един Ангел, който те прегръща толкова силно, че забравяш миналото, толкова истинско ти се усмихва, че ти се чувстваш най-богатия човек на света и веднага си представяш живота си в Рая с Любимата.

Любовта и добротата ще спасят света, а аз вече имам и двете. Благодаря ти, прекрасна, че дойде в живота ми, за да ми докажеш, че не ми беше пълно щастието, въпреки че никога не съм изпитвал самота. Само че искам да те помоля, ако решиш да си тръгнеш някой ден от мен, просто тръгни усмихната, за да може да намериш по-добър човек и по-достоен мъж от мен, защото аз ще живея чрез твоето щастие. И ако случайно те срещна някой ден ще ти кажа две лъжи - едната е, че не те обичам вече, а другата, че те мразя, защото ме остави.

Ще се чувствам отново като най-щастливия човек, ако ме питат след 10 години "какво прави Любимата ти?". И аз отговоря, че си вкъщи с децата и ме чакаш за вечеря.

Благодаря ви, приятели за добродата, която открихте в мен, дори и аз съм изненаден. Не вярвайте в секса, а в истинската любов - тя ще бъде вечна!

Честит рожден ден, нека шумът на сърцето ти беде винаги основата музика за душата ми, която ме събужда усмихнат и лягам щастлив!", изля сърцето си Лео Кадели.