Мариана Попова говори за личния си живот (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Мариана Попова се чувства реализирана

Мариана Попова е срещнала истинската любов и смята, че може да я опази. В специално интервю певицата споделя и дали се чувства реализирана в личния и в професионалния си живот. Мариана споделя и какво би направила заради любовта.

Според Попова един човек трябва „да узрее“ за любовта. „Много съм съгласна с това, че човек трябва да узрее за любовта. Да я премисли, да помъдрее. Като че ли сега съм я срещнала наистина и всичко бих направила за любовта. Всичко“, споделя Мариана. „Любовта няма его в себе си. Няма излишно самочувствие. Просто искаш да си полезен на другия и той да се чувства добре. И смятам, че ако срещнеш отсреща също такъв човек, със същите мисли и усещания, това е любовта“, обяснява певицата какво е любовта според нея.

Мариана разкрива и дали се чувства реализирана в личен и в професионален план. „Чувствам се изключително щастлива и мъдра, че съм намерила истинската любов, че със сигурност знам как да я опазя. Естествено с фактори, които не са свръхестествени, с нормални средства. С това, което зависи от мен мога да си пазя любовта, мога да си пазя семейството, мога да си гледам децата“, казва Попова за личния си живот.

Кариера

„Относно кариерата… Аз даже не обичам тази дума „кариера“. И тези клишета – „великата“, „невероятната“, „изключителната“ – тези квалификации. Чувствам, че много хора ме обичат. И това ми е много по-важно, отколкото да кажа: „Аз реализирах своята кариера, аз съм една изключителна, невероятна певица. Нямам това самочувствие.

Чувствам се изключително изграден човек и правилен, доколкото е възможно. А музиката, тя си идва отвътре и според мен се прави с цел да събира хората и да им два някакъв страничен смисъл“, споделя Мариана за професионалната си реализация.

Мариана Попова смята, че е срещнала истинската любовта в лицето на Плачков сн. Фейсбук

Мариана Попова смята, че е срещнала истинската любовта в лицето на Плачков сн. Фейсбук

Певицата разкрива и за какво мечтае. „Разбира се, че имам мечти. Първата основна е, да сме живи и здрави. Определено мечтая за това, защото вече и това е трудно в света, в който живеем с всичките вируси, стрес и лудост“, казва певицата. Тя допълва, също че иска да има повече време да пътува и да види как порастват децата й, пише impressio.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар