Мариана Попова разкри къде живее сега (Защо е избягала от село?)

Гласувайте за статията

Мариана Попова и Веселин Плачков се стараят винаги да са заедно

Мариана Попова сподели защо с нейния любим Веселин Плачков вече не живеят на село, както искаха преди време. Певицата разкри и кой й помага в грижите за малката Екатерина, когато тя и Веселин са заети.

„Имахме страхотно желание да живеем в Долината на розите, в село Тъжа… Сега мога да кажа името на селото, защото вече не сме там… Опитахме се, но – по селата няма инфраструктура. Няма лекари, няма специалисти, няма добри училища. Факт е, че вече 80 процента от населението, това с огромна тревога го казвам, е от ромски произход.

И някак си, си дадохме сметка, че като че ли ни е рано с Веси да отидем да живеем на село. Децата ни са в активна възраст, трябва да се обучават по най-добия начин. Роди ни се бебенце, което има нужда от лекари и от консултации постоянно. И решихме, че на този етап ще останем да живеем в София. Отказахме се засега от идеята за живот на село“, признава Мариана причините да напуснат село Тъжа.

Освен че продължава да работи по своите проекти Мариана се грижи и за малката Екатерина, която се роди само преди няколко месеца. „Едно бебе се обгрижва почти през цялото време. Спокойно, спокойно и емоционално. Първи звуци, първи стъпки, първи емоции. Хубаво е, хубаво е, спокойно е. С децата е много по-спокойно, отколкото в работата“, споделя Мариана за грижите за малката Екатерина.

Олицетворение на любовта

„Екатерина е олицетворението на нашата любов с Веси. Колкото и клиширано да звучи. Едно сладко бебе. На почти 7 месеца. Аз съм й много благодарна, че е много разбрано дете. Много е кротка, нямаме проблеми, нямаме капризи, нямаме някакви тежки нощи, в които да не спим. Тя е едно добро дете. Много добро дете. Напълни ни живота със смисъл. Отново“, споделя още Мариана, пише impressio.dir.bg.

В грижите за Екатерина помагат и бабите. „Да, баба Руми постоянно е с нея. Екатерина често стои в Плевен. И ние, понеже се движим по-лесно от нея, всеки свободен миг сме там“, разкрива Попова.

Мариана Попова се отказва да живее на село, защото няма инфраструктура сн. Фейсбук

Мариана Попова се отказва да живее на село, защото няма инфраструктура сн. Фейсбук

Певицата споделя, че с Веселин Плачков винаги гледат да са заедно, а приятелите им често ги обвиняват, че са „залепени като кламери“. „И на нас ни е хубаво да сме заедно. Хубаво ни е да преживяваме нещата заедно“, разкрива Мариана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар