Мариана Попова разкри наистина ли спира да пее (Вижте още)

Гласувайте за статията

Мариана Попова събира песните от последните си години в албум

Мариана Попова разкри спира ли наистина да пее, както каза преди известно време в едно свое интервю. Тогава певицата заяви в „Папараци“, че е изключително ядосана на колегите си, защото „клякат на некадърните“. Мариана заяви още, че е готова да спре да пее заради „посредствеността в музиката, която е на страхотна почит“ сред колегите й.

В специално интервю Мариана отново потвърди позицията си. „В почти целия шоубизнес има жестока подмяна. За артисти, които искат да правят истинско изкуство, почти няма място на българската сцена. И това не е защото те не работят и това не е защото те не се развиват, а защото не се налагат по агресивния начин, по който се налагат другите. Това е нещото, което ме ядосва“, споделя певицата, пише impressio.dir.bg.

„Не мога да съществувам в един подменен модел, в който всички в хор крещят за някой, който не може да пее: „Той е уникален певец“. За мен това е абсурд. Тоест за мен има една огромна лъжа, която са последвали всички. Лицемерно позитивно се лъжем, че предлагаме качество, но ето, виждаме, слава Богу, има и риалитита, които показват реалните възможности на тези звезди… И виждаме в крайна сметка, че наистина моделът е подменен“, казва още Мариана.

Имена

Те обаче отказва да назове имената на риалити форматите, които има предвид. „Аз никога не съм боравила с имена, защото не искам да обиждам конкретно никой“, споделя певицата. Тя допълва, че на казаното от нея  „има съответните реакции“ и „има доста добра обратна връзка на това, което е казала“.

Мариана завява още, че не е решила категорично спира ли да пее или не. „Сега съм решила да си събера всички песни от последните години, които изпях, в един хубав албум. И след това ще видим. Аз съм щастлива, че никога при мен музиката и пеенето не са били на всяла цена. Така че, когато ми е кеф, може би ще пея по една-две песни, когато не ми е кеф, няма да го правя. Така че чакам да ми дойде отвътре. Ако имам вдъхновение и енергия и искам да кажа нещо важно, ще направя песен, ако нямам – няма да правя“, разкрива Попова.

Мариана Попова разкри спира ли да пее сн. Фейсбук

Мариана Попова разкри спира ли да пее сн. Фейсбук

„Това не е решение, а вътрешно усещане“, споделя още певицата, която засега планира да довърши още две песни и да направи трети албум. „А след това какво ще стане, ще видим“, разкрива Мариана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар