Майката на Катя Евро била врачка №1 в София

Гласувайте за статията
Родителката на Катя Евро притежавала необикновена дарба

Майката на актрисата Екатерина Евро е била много популярна столична ясновидка – пише в. „Уикенд“. Леля Данче, както я наричала клиентелата й, предсказвала бъдещето безпогрешно. При нея редовно ходели все артисти от сой, за да им врачува. Георги Калоянчев, Тодор Колев, Стоянка Мутафова гостували в дома на леля Данче, за да им надникне в бъдещето – отбелязва изданието.

„Още като ученичка ми каза, че след като навърша 50 години, ще започне апогеят ми като актриса“ – споделяла е Катя Евро. От нея тя научила много ценни житейски уроци, които е съумяла да предаде и на сина си Александър Кадиев. Актрисата, която през септември ще навърши 63 години, е наследила от майка си необикновените предчувствия, които понякога има. Катето не притежава нейната дарба да предсказва събитията, но й се е случвало да има пророчески сънища.

„Вярваше, че дарбата й е дадена, за да има как да отгледа децата си. Беше вярваща, но не фанатично. Потресаващо ясно виждаше нещата“ – споделя Катя Евро.
Възпитана в духа на консервативните традиции, от майка си колоритната актриса наследила и чувството за хумор, научила се да готви и да бъде домакиня, да гледа на света от хубавата му страна и никога да не губи оптимизма си.

Катя Евро никога не губи оптимизма си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар