Журналист от CNN съсипа Меган Маркъл, разкривайки грозната истина

Журналист от CNN съсипа Меган Маркъл, разкривайки грозната истина
5 (100%) 1 vote

Той призовава принц Хари да не плаче на рамото му, когато бракът му се провали

Известен журналист от CNN – Пиърс Морган поднесе новата сензация, свързана с Меган Маркъл. По всичко личи, че разкриването на грозната истина не й се е отразило никак добре.

При все, че Меган Маркъл напоследък няма публични прояви, тъй като е в очакване на първородната си рожба, клюките по неин адрес сякаш нямат край.

Меган Маркъл

Той призовава принц Хари да не плаче на рамото му, когато бракът му се провали

Морган твърди, че Меган Маркъл изобщо не обича съпруга си и е с него само заради влиянието и богатството му. За да не е голословен, той подкрепи думите си и с доказателства. Според Морган няма да се наложи да чакаме още дълго време, за да видим истинското лице на Меган Маркъл.

Той заяви:
„Макар някои хора наистина да я обичат и да се влюбват в образа на Меган… Но аз виждам малко повече. Тя използва хората по пътя към това, което сега има … Разбира се, бракът с представител на кралското семейство е върхът“.

Журналистът припомня, че Меган Маркъл е зарязала предишния си приятел, при все, че отношенията им били сериозни, в името на връзката си с принц Хари.
Освен това тя сложила край на отношенията с всичките си приятели и познати, които биха могли по някакъв начин да повлияят негативно на връзката й с принца.

Според Морган, подобно поведение е присъщо само на „подлите хора“ и „социалните катерачи“.
В обръщение към широката общественост журналистът заявява:
„Да видим как ще свърши всичко. Но, Хари, не идвай при мен да плачеш, когато бракът ти се провали!“.

Освен това той припомни, че служителите в кралския двор наричат херцогинята „Me-gain“, което означава нещо като използвачка, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар