Семейна идилия! (Кейт и Уилям умилиха със снимки от излета с децата)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям подкрепиха Зара Тиндал с децата

Кейт и Уилям подкрепиха Зара Тиндал по време на конно състезание, а заедно с това си организираха и семеен излет с децата. Кралската двойка бе заснета в компанията на принц Джордж, Мия и Майк Тиндал, принцеса Шарлот и свои приятели, докато обикаляха лунапарк и присъстваха на конното състезание.

Зара Тиндал е дъщеря на принцеса Ан и братовчедка на принц Уилям. Двамата са почти връстници и са си изключително близки. Не е изненадващ факта, че принц Джордж и малката Мия, подобно на родителите си също са си особено близки. Двамата дори са връстници, обожават да си играят заедно, а малката госпожица явно е любимката на принц Уилям.

Тя бе забелязана на неговите рамене и дори му дърпаше ушите, без да й се карат, докато го насочваше на къде да върви. Принц Джордж пък бе носен от Майк Тиндал, който също се забавляваше. Кейт стоически държеше малката принцеса Шарлот на раменете си по време на излета. Най-малката госпожица, която е част от компанията — Лена Тиндал, не бе на събитието. Нито пък малкият принц Луи, син на херцозите на Кеймбридж.

Семейството доста се забавлява, докато гледаха състезанията със Зара Тиндал, а и след това.

На мнозина обаче им прави впечатление, че докато Кейт продължава да показва Шарлот и Джордж пред обществото, малкият принц Луи остава скрит от всички. Малчуганът вече е на годинка, но родителите му ревниво го пазят от общественото внимание. Мнозина дори забравят, че двойката има трето дете, тъй като те почти не говорят за него, пише „Дейли мейл“.

Кейт и Уилям умилиха мрежата сн. You Tube

Кейт и Уилям умилиха мрежата сн. You Tube

Семейният излет на семейството умили социалните мрежи. Мнозина с възторг коментираха колко е сладка малката принцеса и колко принц Джордж заприличва на баба си принцеса Даяна. Малчуганът е копие на Уилям, но наистина много прилича на покойната си баба. А все повече се превръща в новия принц на сърцата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар