Слави Трифонов взриви мрежата с думите си!

Шоуменът Слави Трифонов разтърси всички с думите си и буквално взриви социалната мрежа. Ето какво написа Дългия, чиито пост беше споделен от хиляди потребители в рамките на броени часове: [caption id="attachment_587221" align="aligncenter" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов разтърси мрежата[/caption]

"Българското ноу-хау от последните дни:

У нас корупцията по високите етажи не се наказва със съд и затвор, а с оставка, полуоставка или излизане в отпуск. У нас политиците с евтини апартаменти се проверяват от хора с евтини тераси. У нас всяко дете на политик трябва да си има собствен апартамент, докато гражданите от Ямбол се чудят как ще си имат въобще дете, след като им закриха родилното отделение. У нас влезлите в политиката го закъсват с парите и започват да ги издържат тъщата или дядото. У нас НАП не намира данъчни нарушения у нито един политик, но пък намира време да праща електронно съобщение до редовите граждани. С текст: "Уведомяваме Ви, че ще осъществим постоянно наблюдение върху поведението на лицата, за които има данни за получени доходи." У нас след катастрофа на пътя, отнела живота на 20 българи, се проверяват само шофьорът, пътните знаци и мантинелата, но не и строителството и поддръжката на пътя. У нас няма нито мажоритарна избирателна система, каквато поискаха над два милиона и половина българи. Нито пропорционална избирателна система. Има фалшива пропорционална система с подмяна на вот. 4 човека от Велико Търново отказаха да заемат депутатското място на Цветанов, за да влезе чак седмият в листата. Който пък случайно има рекламна агенция и спечелени обществени поръчки и проекти за близо 1 милион лева. У нас министър на правосъдието и отговорник за контрола в затворите става депутат корифей. Който след бягство на двама затворници от Централния софийски затвор защити властта с думите: "Случаи на бягство от затвора винаги е имало, като се започне от времето на граф Монте Кристо..."

Така че, уважаеми сънародници, ние сме измислили не само компютъра и киселото мляко, но и абсурда като държавна политика", заяви Слави Трифонов.