Скандал: Моника Валериева обвини богаташкото синче Иван Динев в побой! (още подробности)

Гласувайте за статията

Моника Валериева скочи срещу Иван Динев!

Моделката Моника Валериева предизвика скандал в мрежата като обвини в побой милионерското синче Иван Динев. Оказа се, че последният скочил с юмруци и псувни върху приятел на Моника – фотографът Теди Грозданов.

Моника Валериева

Моника Валериева разобличи богаташчето Иван Динев

Причината явно се корени в гаджето на Динев – Пенелопе, която участвала в кастинг на дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз. Ето какво разказа Моника Валериева.

„Здравейте, приятели. Сега ще направя популярни някакви хора, надявам се обаче не с добро. Моят приятел и фотограф Теди Грозданов вчера е бил нает да снима фотосесия на Мегз.

Едно от момичетата на снимките е било Пенелопе, което аз лично изобщо не познавам и нямам никакво лично отношение, освен към един от най-добрите си приятели!

Гаджето й Иван Динев ударил Теди по главата два пъти, след което го е бил и заплашил с какво ли не! Знаете, че в България всички сме с познати, доста добри… действам така, за да се промени нещо в тази държава, не да се предупреждават децата чрез татковците им.

Сега ще го направя медийно достояние и таткото на момченцето да се сезира, да си обуздае детенцето! Диневи! И съответно Теди Грозданов ще пусне жалба в полицията, но ако нещо му се случи, отново ще четем дълго в медиите за Динев и мутренското му поведение.

И предлагам на това момче да не се опитва да влиза в комуникация с мен. Да го направи с баща си преди това!“, изригна Моника Валериева.

Моментално след това тя пусна и част от чат с Теди Грозданов, в който той обяснява, че час по-скоро иска да се махне от тук и пояснява: „Тия хора не са нормални. Не искам да живея в такава държава“.

Над диалога Моника е написала, че се намесва, тъй като Теди е най-добрият й приятел. И я е попитал какво да прави и къде да се скрие, когато трябва да работи, а постоянно получава заплахи за живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар