Ники Илиев окончателно изтри Саня Борисова от живота си

Ники Илиев окончателно изтри Саня Борисова от живота си
5 (100%) 1 vote

Ники Илиев и Саня Борисова са разделени от две години

Ники Илиев окончателно изтри Саня Борисова от живота си. Въпреки, че двамата са разделени от две години, те продължиха да работят заедно. Но и професионалното им партньорство вече е останало в миналото.

Това става ясно от последния пост на актьора. Той сподели в мрежата, че организира кастинг за главни актьори в новата си продукция. Бившият на Саня Борисова поясни, че търси жена на възраст между 24 и 29 години, както и мъж на възраст между 35 и 40 години, пише Марица.бг, позовавайки се на Хотнюлс.бг.

Блондинът поясни, че няма да има възможността да отговаря на лични съобщения, тъй като е зает с новата си продукция. Той покани всички желаещи да се включат в надпреварата да се явят на 28 март в Нов театър НДК между 10 и 16 часа.

От съобщението на Ники Илиев става ясно, че той няма намерение да продължи да работи с бившата си. Едва ли Саня е останала очарована от решението му.

Преди седмици красавицата заяви, че тя и Ники са в прекрасни отношения и са запазили приятелството си, тъй като за тях то е по-ценно от всичко.

Последната клюка гласи, че в живота на русокосата красавица има нов мъж. Тя категорично отказва да коментира тези твърдения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар