Хороскоп за 21 март, четвъртък

Хороскоп за 21 март, четвъртък
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Изглежда четвъртък поставя начало на един позитивен период. Ще се радвате на успехи, а перспективите са още по-обнадеждаващи. Изпъкват нови стимули за извършване на важни поправки в бизнеса, както и за подобряване на отношенията с любимия човек. Очертават се приятни трансформации и вкъщи.

Телец
Днес няма да ви е леко, но решителността ви ще бъде възнаградена, ще постигнете желаните резултати в търсене на правата си. За някои от вас – административни задачи относно уреждане на документи. Ще имате успех, може да разчитате и на добро отношение от влиятелен мъж.

Близнаци
Очаквайте хубав и много успешен ден, особено във връзка с пари. Наблюдават се доста изгодни предпоставки за осъществяване на желанията ви, не е изключен и хазартен шанс. Силната ви интуиция ще бъде верен съветник при взимане на важни решения, при конкретни действия. Изпъква радостна промяна от домашно естество.

Рак
Четвъртък ще ви затрупа с работа, изглежда твърдо сте решили да приключите задачите си. Денят е подходящ за семейни и битови дела, но не сте предпазени от разправии по парични въпроси. Възможно е да се почувствате оскърбени в този смисъл. Внимавайте в службата, пазете се от допускане на грешки. Не се преуморявайте.

Лъв
Днес голяма част от вас ще бъдат зарадвани с изгодни възможности в любовната сфера. Освен това не е за пренебрегване и шансът за професионална реализация. Планетните аспекти отчитат хубава промяна. Денят обещава и печалби, но може да се костват конфликти и изхабени нерви.

Дева
Четвъртък е прекрасен, с лекота ще постигате задачите си. Ако поставите начало на нова дейност, ще се радвате на успешно развитие. Сега смелите и предприемчиви действия са по-благоприятни, отколкото пасивността и изчакването. Имате изключителен шанс да подобрите качествено живота си.

Везни
Изпъкват добри възможности за ползотворен ден, ще бъдете и лично облагодетелствани. В този смисъл е видна намесата на влиятелен мъж в делата ви, вероятно приятел. Не е изключено днес да сте по-заети от други дни, но усилията ви ще бъдат възнаградени. Само не се задълбочавайте в излишни детайли и избягвайте разправии в дома си.

Скорпион
Възможно е четвъртък да ви изненада с неприятна промяна, бъдете нащрек в отношенията си с околните. Не е изключено да бъдете огорчени, подведени, измамени от човек, на когото вярвате. По отношение на професионалните ви задължения денят също не е лек, пазете се от гафове и грешки.

Стрелец
Прекрасен ден! В живота ви се извършват промени, които засягат както интимната страна, така и деловата. Открива се шанс за качествен професионален растеж, за увеличаване на доходите. Нищо чудно някои от вас да заминат зад граница с цел укрепване на положението си. Потръгва ви и в любовта.

Козирог
Четвъртък се характеризира с трансформации и гарантира успех за предприемчивите от знака. Денят е подходящ за нови начинания. Звездите фиксират благоприятни възможности за развитието на професионалните дела, въпреки че може да ви ядосат с демаготия днес. Внимавайте вкъщи, забелязват се неприятности.

Водолей
В живота ви настъпва хубава промяна, но не е изключено днес да се сблъскате с някои проблеми. Откриват се изгодни възможности по професионална линия да припечелите нещо допълнително, но точно толкова сте застрашени от парични измами и разправии. Човек, който се нарича ваш приятел, също може да ви излъже с нещо.

Риби
Нищо чудно и вие да бъдете засегнати от неприятности. Става дума за промяна, непредвидени събития. Внимавайте в общуването си с околните – приятели и познати. Възможно е човек, когото обичате, да ви създаде главоболия. Трудно ще премине работния ви ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар