Наталия Кобилкина: Не ми е било фикс идея да имам дете, бях щастлива и преди! (виж тук)

Наталия Кобилкина: Не ми е било фикс идея да имам дете, бях щастлива и преди! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина призна, че идеята за бебе не й е била приоритет!

Сексоложката Наталия Кобилкина от няколко месеца е щастлива майка на първородния си син Филип. Тя и съпругът й Такис Дретакис трябваше да променят ежедневните си навици и да ограничат любимите си вечери в ресторанти, но това явно не им е проблем.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина се превърна в изрядна майка

Противно на очакванията, Наталия се оказа доста читав родител. Тя не се отделя от бебето и действително сякаш се е обърнала на 180 градуса:

„Цялата Вселена спря за нас в една точка – в сините очи на нашия син. Имам усещане, че целия свят не какъвто беше преди. Просто го гледам и гушкам и се чувствам в една нирвана. Мисли спират и само преживяваш момент на безусловна любов и щастие.

Винаги съм си задавала въпрос: каква е тази огромна любов, която родители изпитват към децата? Какво му е толкова? Но наистина е несравнено чувство!

Била съм много щастлива и преди да имам дете и никога не е било фикс идея. Но наистина толкова сме благодарна на Бог за този подарък.

Не забелязваш нито че ставаш през нощи по 3 пъти, не усещаш умора от цялата грижа – просто искаш да давай и да даваш с любов. Ех че хубав живота!

P.S. Обаче и Татко ни е фантастичен! Мерси, че ми помага през нощи! Мъжете, не разделяйте нещата на мъжките и женски.

Жените имат нужда от много повече помощ и любов след раждането. Пожелаваме много здраве на всички!“, сподели Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар