Бареков с шокиращи разкрития за Елена Йончева! (още подробности)

Бареков с шокиращи разкрития за Елена Йончева! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков не пропусна да посече и Елена Йончева!

Евродепутатът Николай Бареков не пропусна да посече и Елена Йончева. Той избухна с шокиращ коментар в мрежата, цитираме думите му дословно:

Елена Йончева

Бареков с разкрития за Елена Йончева

„Йончева като водач на листа на БСП променя не толкова изненадващо контекста на изборите за Европарламент. Темите, вместо Истанбулската конвенция, санкциите срещу Русия и кардиналните реформи на Европа, ще са отново корупция, КТБ, Тв7, магистрали…

Губещи са т.н патриотчета, а кампанията става твърдо “Анти ГЕРБ и ОП”. Губят се и едни 700 хиляди от КТБ, за които Елена Йончева дължи обяснения пред НАП, прокуратура и съд.

Разбира се, после Елена Йончева безполезно ще потъне в мъглата на Брюксел, както става с всички. Използвана и изпратена в скъпоплатено изгнание.

Илюзия е, че Европа ще промени нещо в България. Европа е тежко болна, но наивната Йончева надали осъзнава това. Напротив обръща разговора наопаки. Имунитетът и ще бъде свален на момента заради обвиненията от прокуратурата за пране на пари.

Йончева ще стане в Брюксел символ на успешната борба с корупцията- като я върнат на съд в България. Фарс. Осъзнава ли го? А дано, ама надали…

Разделената изпокарана БСП ще има възможност да бойкотира лидера си Корнелия Нинова още на тези избори. Борисов ще стане пак централна тема в контекст, който определено не е по вкуса му.

В някакъв порядък от последващи събития вариантът с Йончева ще гарантира шоу и ще скрие от погледа на хората роботизирани шаблонни екземпляри като Майдел, Джамбазки, Цв. Цв., Габриел…, но ще извади Борисов на светло с всичките му кусури.

Накрая всички гласуващи ще бъдат още по-разочаровани, отколкото в предишни години. Елена в Брюксел ще стане сама по себе си символ на борбата с корупцията в България. Като осъдят нея самата – за пране на мръсни пари“, заяви Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар