Ненчо Балабанов остана без работа

Ненчо Балабанов остана без работа
5 (100%) 1 vote
Ненчо Балабанов затяга колана в очакване на роли

Актьорът Ненчо Балабанов напоследък е все по-притеснен за материалното си състояние – пише в. „Уикенд“. Работните ангажименти на звездата рязко клонят към нулата, а оттам – и постъпленията в личния му бюджет – отбелязва изданието.

Актьорът, известен с таланта си на имитатор, в последните месеци разчитал за пари единствено на театралните си представления, които никак не са много, нито пък са добре платени. Заради бързо споходилата го преди няколко години слава в предаванията на клана Халваджиян иначе скромният по произход и биография Ненчо свикнал да прибира солидни хонорари като водещ по партита и светски събития. Отделно от това той се радвал на завидни постъпления от участията си в „Господари на ефира“, малката си роля в бързо залезлия, но въпреки това солидно подплатен от финансова гледна точка сериал на Нова тв „Полицаите от края на града“ и всякакви подобни сладки и добре платени дейности.

„Славата го замая и той спря да се занимава с истинска актьорска работа“ – твърдят познати на Ненчо Балабанов. Затова режисьорите започнали все по-рядко да го търсят. Той смятал, че славата ще го храни до гроб.
Към момента актьорът се притеснявал, че ако спешно не намери допълнителна работа, спестяванията му ще се стопят до стотинка. Той стягал колана в очакване на предложения за нови роли.

Ненчо Балабанов е най-добър в имитациите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар