Хороскоп за 15 февруари, петък

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Хубав ден, предвиждат се придобивки. Ще бъдат удовлетворени както материалните ви интереси, така и емоционалните потребности. Потръгва ви в професионален аспект. Бихте могли да си позволите и по-решителни действия на работното място, но без конфликти.

Телец
Петък е напрегнат, не сте предпазени от лъжи и дори ограбване. Но въпреки проблемите, имате щастлива звезда и нищо чудно в последния момент да излезете от неприятното положение. Изглежда ще възприемете събитията като невероятни, но приятелите са насреща и може би точно те ще помогнат.

Близнаци
Имате прекрасни възможности за реализация и социален напредък, но е важно да избягвате спорове. Някаква влиятелна личност, например, изпъква в кръга на близките и приятелите. Ако се съобразявате с елементарните изисквания към вас, ще бъдете толерирани и ще постигнете повече от очакванията си.

Рак
Хубав ден, характерни са благотворни трансформации за личния ви живот. Става дума за изясняване на отношения – за някои поправки в сферата на любовта. Необходимо е само да бъдете по-настоятелни. Иначе по отношение на пари и професионална реализация ще ви върви. Не пренебрегвайте приятелска помощ.

Лъв
Петък е спокоен, хармоничен, приятен. Особено ползотворен е за подобряване на взаимоотношенията в семейството, в любовта, в бизнеса. Необходими са повече търпение и компромиси, излишно се палите. В работата ще имате поддръжка от страна на жени, но и вие трябва да покажете професионализъм.

Дева
Бъдете изпълнителни и прилежни на работното място, пазете се от допускане на грешки. Стремете се към разбирателство с колегите и началниците, контролирайте амбициите. Възможно е да се откажете от нещо в полза на друг човек. В дома ви се наблюдават обтегнати отношения и не е изключено при някои от вас да се стигне до криза.

Везни
Възможно е да се чувствате предадени в любовта, но не забравяйте приятелите. Освен това има благоприятни възможности да съхраните връзката си с посредничеството на приятел и ако проявите повече решителност. Не занемарявайте професионалните си задължения.

Скорпион
Наблюдават се разногласия по отношение на пари, но все пак денят е успешен и ще бъдете доволни от развитието на делата си. Бъдете уравновесени и хармонично настроени. Не пренебрегвайте здравето си, за сметка на професионалните задължения. Трудът ви е достатъчно забележим.

Стрелец
Петък е много добър за семейни дела и въобще да подобряване на взаимоотношения. Не се стремете специално към лични облаги, те ще дойдат от само себе си. Сега е по-важно да покажете способностите си и да спечелите доверието на другите. Контролирайте темперамента и изпълнявайте стриктно задълженията си.

Козирог
Днес със специално значение за вас е приятелството. Денят е сполучлив, но е хубаво да споделяте и успеха си с приятелите. Освен това, при евентуални проблеми можете изцяло да се опрете на тях. Колкото и равномерно да се развиват делата ви, не се натоварвайте с всичко да се справяте самостоятелно.

Водолей
Около вас се извършват промени, които ще повлияят както за развитието на делата ви, така и върху личността ви. Петък е много благотворен за пътуване. Предвижда се успех и в професионално отношение. В тази област разчитайте на интуицията си, няма да ви подведе.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар