Eто какво не харесва щерката на Гала във външния си вид

Eто какво не харесва щерката на Гала във външния си вид
5 (100%) 1 vote

Щерка на Гала има комплекси

Наследницата на Гала страда от комплекси. Мари, която е студентка, не харесва зъбите си. Въпреки възрастта си, красавицата реши да коригира подредбата на зъбите и си сложи брекети. Мари мечтае за перфектната усмивка и се надява много скоро да сбъдне мечтата си.

Въпреки, че е трябвало още като малко да сложи брекети, наследницата на Гала отказвала да го направи. Но сега преценила, че е крайно време да се отърве от комплекса си със зъбите и най-после да се сдобие с мечтаната усмивка.

Но докато това се случи, Мари е решила да бъде особено пестелива в усмивките. Причината е, че красавицата не се възприема с брекети и се притеснява от мнението на околните, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Преди две години Мари взе друго важно решение за живота си. Тя се отказа от голямата си мечта да следва „Връзки с обществеността“ зад граница и реши да остане в родината заради голямата си любов.

От тийнейджърските си години тя има връзка с Констанин – сина на Джуджи. Двамата се сближили покрай приятелството, което свързва майките им. Известните родителки са много щастливи от факта, че един ден може да се сродят.

Ако се вярва на слуховете, Коцето е готов да предложи брак на любимата си Мари.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар