Мая Манолова на шопинг евтинджос в Одрин (Пълни торби на промоция)

Гласувайте за статията

Мая Манолова пазарува тоалети и стоки за бита на евтиния в Одрин

Мая Манолова прескочила до Одрин заедно с мъжа си Ангел Найденов. Омбудсманът и благоверния й последвали примера на много българи, които посещават Турция за да си накупят всякакви неща на евтиния.

След като турската лира се срина все повече нашенци са обзети от манията за изгоден шопинг туризъм. Въпреки, че Ангел и Мая не са от хората, които нямат финансов ресурс били поблазнени от ниските цени в комшийска Турция.

Снимка: Ретро

Манолова и настоящата й половинка успели да останат незабелязани сред тълпата от българи. Които шестват из търговските улици на Одрин. Никой не разпознал известното семейство докато пазарувало.

Бившето червено острие на левицата най-била впечатлена от бутиците за тоалети. Тя се обзавела с нови дрешки на изгодни цени като подновила пролетно-летния си гардероб изцяло. Манолова е известна с модните си пристрастия и никога не облича един и същи тоалет. Ако това се случи е много рядко.

Половинката на Ангел Найденов макар до скоро да твърдеше, че дрехите й са предимно от български дизайнери била изкушена от прекалено ниските цени. Както и от голямото разнообразие на артикули.

Семейството намерило време да опита от традиционните турски деликатеси като наблегнали основно на сладките изкушения. Специално внимание обърнали на детските стоки защото като грижовна баба Мая искала да зарадва внука си Максим с интересен подарък. Той й поръчал да му купи нещо от Одрин.

Омбудсманът и Ангел Найденов не са единствените сред политиците, които са били изкушени от изгодния пазар в южната ни съседка. Малко преди Деси Банова да роди сина си Йоан бе засечена заедно с Плевнелиев да пазарува някои неща за бебето, предават от retro.bg..

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар