Стефан Илчев даде ексклузивно интервю (Какво сподели за участието си в „Като две капки вода“?)

Гласувайте за статията

Стефан Илчев се радва на подкрепата на зрителите

Стефан Илчев е един от участниците в предаването за имитации „Като две капки вода“. Певецът много бързо успя да спечели зрителите на своя старана, но засега не е постигнал същото и с журито в шоуто.

Стефан сподели защо е решил да участва в „Капките“ и как се чувства на сцената на предаването. „Преди всичко съм дошъл да се забавлявам в шоуто. Чувствам се изключително свободен на сцената. За мен участието в „Като две капки вода“ е страхотна възможност, защото това е едно от най-гледаните предавания в българския ефир. Огромно удоволствие и предизвикателство е да изграждам индивидуално всеки един образ“, споделя един от най-големите любимци на публиката, пише nova.bg.

„Да ви призная нямам търпение да дойде понеделник, защото най-накрая ще вляза в образа на мъж“, казва Стефан. Следващата седмица той ще изпълнява „Cheri, Cheri Lady“ на Modern Talking. От началото на шоуто досега Стефан се превъплъти майсторски в образите на Марая Кери, Мадона и Кичка Бодурова.

„Прави ми впечатление, че хората мислят, че се справям прекрасно. Това е така, именно защото участвам в шоуто с огромно желание. Преобразяването изглежда лесно, но изисква голям професионализъм – да вложиш максимално от себе си, за да не си проличи, че всъщност ти е трудно“, споделя още любимецът на зрителите.

Стефан Илчев се радва на подкрепата на зрителите сн. Фейсбук

Стефан Илчев се радва на подкрепата на зрителите сн. Фейсбук

„Репетициите не са толкова много затова, когато се прибера, репетирам и вкъщи. Екипът на предаването ми помага страшно много, досега винаги сме постигали единомислие – изграждаме всеки образ с общи усилия. След финалните нотки с грима обикновено се гледам в огледалото и си повтарям: „Това не си ти, това е човекът, който имитирам“. В един момент, искаш или не искаш, виждайки, че това в огледалото не си ти, започваш да вярваш в това“, споделя Стефан в екслузивното си интервю за „Здравей, България“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар