Кейт Мидълтън с неочаквани признания за малкия Луи: Постоянно тичам след него

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън посети център в помощ на родители с близнаци и направи признания за принц Луи

Кейт Мидълтън рядко споделя подробности за децата си, но докато беше в център за помощ за родители на близнаци, тя разкри неочаквани подробности от семейния си живот. Херцогинята на Кеймбридж се срещна с майки на близнаци и докато те споделяха проблемите си като родители, тя също призна своя опит.
„Малкият Луи вече се опитва да ходи и да тича сам. Постоянно тичам след него“, със смях сподели херцогинята. Тя се появи в центъра в Лондон, където обмени опит с родители и специалисти относно ранната детска грижа и възпитание на децата.

Пред майките Кейт е споделила, че самата тя е правила доста грешки.  И е наясно, че бебетата не идват с ръководство за гледане и възпитание. „Тя призна, че й се е искало да може да използва услугите на подобен център. Защото като млада майка и на нея й е било трудно да се справя с грижите за децата си“, споделят от екипа на заведението.

Центърът има за цел да помогне на родители на близнаци да се запознаят с други родители. А също и да обменят опит, или да получат професионална помощ и съвети от професионалисти. Една от темите, които се разисквали с херцогинята е било и ранното образование на децата. Самата Кейт споделила, че изграждането на доверие с децата чрез визуален контакт, подкрепа в първите дни, когато детето се опитва да ходи, търпеливи разговори и изслушването на децата, помогнало много за тяхното последващо развитие.

Кейт Мидълтън с неочаквани признания за сина си сн. You Tube

Кейт Мидълтън с неочаквани признания за сина си сн. You Tube

„Говорихме за това, как трябва да се отнасяме към децата като малки. И за психическите щети, които може да нанесе страхът при избухване в състояние на афект или при агресия. Тя наистина се интересува от нашите проблеми. И нейната подкрепа е изключително ценна за нас“, споделят още от центъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар