Теодора Духовникова на седмото небе: Не мъж я прати там, а… жена! (виж коя е тя)

Гласувайте за статията

Теодора Духовникова не може да сдържи вълнението и гордостта си!

Чаровната Теодора Духовникова се похвали в мрежата и то съвсем целенасочено – без срам и свян, както сама заяви. Актрисата от новия сериал „Дяволското гърло“ призна, че е на седмото небе. На което обаче не я изпратил мъж, а жена. Ето какво сподели Теди:

Теодора Духовникова се радва като малко дете на похвалите от Аве Иванова

„Значи, мили хора, не съм ви занимавала с прословутата Жена на десетилетието (и няма да го направя), но с ето тази похвала ще си се похваля. И то с голямо кеф и без грам свян.

То всъщност е нищо, то е един малък коментар под моя пост за филма „Събирач на трупове“. Но за мен е като да ти стоварят една Златна Роза, докато си пиеш кафето сутрин…

(Не е Оскар, нали, че напоследък на българските актьори им е забранено да споменават тази дума, защото са прости, зли, бездарни, по-добре да не се изказват и прочее).

И това, защото този коментар ми е от Аве Иванова. Не знам дали сте наясно коя е Аве Иванова, но всички актьори много добре знаят коя е Аве Иванова.

Аве Иванова е парола. Стрес. Кръстене по-добре да не казва нищо, отколкото да каже. Нейните браво се броят на пръстите на едната ми ръка.

Сега и аз си имам едно от нея. Ами… много ми е хубаво! Отивам да изтичам парка! Хубав ден и на вас!“, похвали се Теодора Духовникова в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар