Калина Паскалева: Днес ще се поздравите, а утре ще хейтите! Лицемери! (виж тук)

Гласувайте за статията

Калина Паскалева с поредните си силни, но искрени думи!

Журналистката и писател Калина Паскалева отново изля мислите и чувствата си в социалната мрежа. Поводът бе Националния празник 3 март, но тя засегна нещо много по-голямо. А именно манталитета и самосъзнанието на болшинството българи:

Калина Паскалева

Калина Паскалева отново остра

„Толкова е хубаво всички във фейсбук да се поздравяват за Освобождението на България! Толкова е мило да споделят факти от историята и националния ни флаг.

Но може би не би било лошо и да се замислят какво добро са направили за нея, с какво са спомогнали за развитието й…

Сякаш оковани в собствените си комплекси и егоизъм, забравяме да бъдем човеци, да бъдем единни и истински заинтересовани за общото благо.

Днес ще се поздравите, а още от утре ще започне с хейта колко не ви се живее в България. Лицемерно е и не е достойно. Но пък всеки разбира свободата по свой начин. Най-хубавото честване на трети март е оставането в България!

П.С: Ако се чудите кое е момчето на снимката – това е колегата ми Славян Стойчев – един от най-добрите родни оператори, който снима касови холивудски продукции всяка година.

С него работим абсолютно безвъзмездно в документалните ни авторски филми. Показващи и разказващи историята на България и нямаме намерение да емигрираме.

Не ви го казвам за да се хваля, а за да ви покажа, че ако човек иска – може“, категорична е Калина Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар