Синоптикът Анастасия Стойчева обяви най-чаканата вест за времето

Гласувайте за статията

Задава се нова топла вълна на хоризонта

Синоптикът Анастасия Стойчева обяви вест за времето, която всички чакаме от доста дълго.

Като начало тя посочи, че тази сутрин е било най-студено в София – минус 12 градуса към 5 ч. Анастасия Стойчева обяви, че този студ си отива и макар за кратко идва нова топла вълна.

Анастасия Стойчева

Задава се нова топла вълна на хоризонта

Още от днес температурите ще тръгнат нагоре, а снежната покривка ще започне да се топи. При все, че днес на някои места преваля сняг, в следобедните часове облачността на повечето места се разкъса.

Утрешният ден ще е още по-топъл и слънчев в сравнение с днешния, посочи Анастасия Стойчева.
В сряда обаче се задава ново понижение на температурите, при все, че няма да е чак толкова студено, колкото бе през почивните дни. В равнинните части на страната ще превали дъжд, а в планинските райони с височина над 1 800 метра – ще вали сняг.

Затоплянето ще е по-осезаемо от четвъртък, когато дневните температури ще са в интервал между 9 и 14 градуса. Малък Сечко ще предаде щафетата на Баба Марта с хубаво и слънчево време, а температурите ще са около 15 градуса. На 1 март не се очакват валежи.

През уикенда обаче се очаква ново понижение на температурите. Не е изключено тогава на места отново да превали сняг, но няма да е нещо страшно.
Още от 4 март, ще започне ново затопляне. Петък и понеделник, ще са дните, в които ще се радваме на повече слънце, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар