Теодора Духовникова говори за мъжете в живота си (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Теодора Духовникова говори за „преди и след“ Стефан

Теодора Духовникова говори за мъжете в живота си. Актрисата, която съвсем скоро ще гледаме в сериала „Дяволското гърло“ по Нова тв сподели, че е имала голям късмет с мъжете в живота си. Духовникова разкри и какви са отношенията й в момента със съпруга й Стефан.

„Ами сега с него сме в добър период, защото и ние като всяко семейство, което от години е заедно, имаме време, в което сме конфликтни, понякога ни е хубаво, понякога се дразним, на периоди сме“, споделя Теодора, пише „България днес“. Актрисата разкрива, че и двамата със Стефан са ревниви и се радват на вниманието на противоположния пол. „И той е хубав мъж. Освен това е модерен, отворен е, не е комплексиран. Бих ревнувала, както и той, от съвсем конкретни неща, но само от внимание на жени към него, не, не бих“, казва Духовникова.

Актрисата споделя, че е винаги е имала късмет в любовта и разделя живота си на два периода – преди и след съпруга си Стефан. „Защото преди него бях дете, сега съм вече жена. Имам голям късмет с мъжете в живота си. Не съм имала нещастна любов. Когато съм се влюбвала в някого, винаги съм била с него“, разкрива Теодора. Актрисата споделя също, че би простила всичко „в името на любовта“.

Тя споделя, че е много емоционален човек. „Аз съм много бурен вътре в себе си човек и силно емоционално изживявам всичко. Просто живея на малко по-висока вътрешна температура. Да, пулсът ми е 100-110, който за някои хора е прединфарктно състояние, а за мен е нормалност. Но това е – животът ми е повече цветове и адреналин, а сърцето е моят генерал. И този генерал печели най-важните ми битки – особено тези срещу самата мен“, разкрива актрисата.

Теодора Духовникова говори за мъжете в живота си сн. Фейсбук

Теодора Духовникова говори за мъжете в живота си сн. Фейсбук

Теодора признава, че снимките за новия сериал „Дяволското гърло“, където си партнира с Владо Карамазов, са били много трудни за нея. „Трудно беше, няма какво да се лъжем, тренирах много за този сериал“, казва актрисата. Съвсем скоро, на 28-ми февруари, ще можем да видим как Духовникова е пресъздала образа на героинята си Мия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар